Meni
Korpa

INNVENTA SERAPINN

INNVENTA SERAPINN
-10 %
INNVENTA SERAPINN

Jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim delovanjem

SERAPINN® je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN® ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo.

2.150,00 RSD
2.389,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160888
4 prodaja
28625 pregleda

SERAPINN® je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN® ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo.

 

Sastav: 1 kapsula sadrži 30 mg serapeptaze (ukupna aktivnost 60 000 SPU* serapeptaze)  

*spu – serapeptidazne jedinice

 

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda SERAPINN®?

Hirurgija: Postoperativni otoci i krvni podlivi, remisija otoka nakon hirurškog šivenja, uspostavljanje drenaže tkiva, olakšanje iskašljavanja post anestetičkog šlajma.

ORL: Akutni i hronični sinuzitis, otitis media, akutni tonzilitis, laringitis, faringitis, rinofaringitis, inflamacija Eustahijeve tube. Zapušenje nosa kao i slivanja sluzi niz ždrelo.

Akušerstvo i ginekologija: mastopatija, fibromatozne promene na dojkama, adnexitis, salpingitis, lateralna epiziotomija, perinealna laceracija.

Ortopedija: Reumatoidni artritis i osteoartritis, nakoh hirurških intervencija, frakture, tendinitis, uganuća, iščašenja.

Stomatologija i oralna hirurgija: gingivitis, periodontitis, hirurške intervencije u maksilofacijalnoj regiji, nakon ekstrakcija.

Pulmologija: bronhitis, bronhiektazije, otežano iskašljavanje u toku bronhitisa, bronhijalne astme kao i nakon anestezije.

Zašto SERAPINN®?

ü  Snažan efekat na razlaganje bradikinina – ublažava bol razlažući bradikinin, supstancu poznatu kao medijator bola.

ü  Uklanjanje zapaljenskih otoka – smanjuje nastanak zapaljenskih otoka poboljšavajući otežanu cirkulaciju u žarištu zapaljenja. SERAPINN® blokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, ispoljavajući antiinflamatorno dejstvo.

ü  Izraženo fibrinolitičko delovanje – dovodi do razlaganja fibrina i fibrinogena bez merljivog dejstva na albumine i druge proteine u organizmu čoveka.

ü  Pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i krvnih podliva (hematoma) – ubrzava uklanjanje šlajma, gnoja i krvnih podliva rastvarajući i razvodnjavajući stvoreni mukus kao i fibrinske naslage.

ü  Poboljšava dejstvo antibiotika – povećavajući njegovu koncentraciju u žarištu infekcije.

ü  Serapeptaza enzim povećava penetraciju antibiotika kad se daju istovremeno tako što razlaže biofilm koji stvaraju bakterije.

 

Odlična podnošljivost SERAPINN® kapsula zahvaljujući DRcaps™ – bez gastričnih tegoba

DRcaps™ kapsule su napravljene sa inovativno formulisanom hipromelozom (HPMC) koja je rezistentna na kiselinu u želucu, jako se sporo razlaže i omogućava da sadržaj kapsule ostane netaknut  u toku svog prolaska kroz želudac.

 

Način primene:

1-2 kapsule dnevno sa oko 200ml vode. SERAPINN® uzimati 1 sat pre obroka ili dva sata posle obroka.

Nije namenjeno osobama mlađim od 12 godina.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.