Meni
Korpa

INNVENTA PHARM

INNVENTA PHARM - Apoteka Online
INNVENTA R-LIPOINNOpis proizvoda:R-LIPOINN® je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži Natrijum R lipoat koji se u organizmu metaboliše u R alfa lipoinsku kiselinu – bez sintetičkog S oblika koji se nalazi u svim preparatima alfa lipoinske kiseline prisutnim n..
1.155,00 RSD
INNVENTA DIARTOpis proizvoda:DIART je medicinsko sredstvo koje predstavlja intraartikularnu injekciju sa hijaluronskom kiselinom. Na ovaj način se pacijentima sa osteoartritisom omogućava bolja pokretljivost zgloba, smanjuju se upala i bol u zglobu i usporava se dalje napredovanje boles..
9.499,00 RSD
INNVENTA LUPRINN KAPSULEOpis proizvoda:LUPRINN® sadrži suvi ekstrakt šišarica hmelja koji deluje povoljno na simptome menopauze. Aktivna komponenta proizvoda dobijena iz ekstrakta šišarica hmelja, 8-prenilnaringenin je najpotentniji fitoestrogen..
1.080,00 RSD
RHINOSINN®Opis proizvoda:RHINOSINN® se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.Biljni sastav proizvoda  Način primenePre prve upotrebePr..
580,00 RSD
INNVENTA D-MANOZINNOpis proizvoda:D-MANOZINN® (d-mannose) je dijetetski supplement registrovan u Srbiji kao hrana sa posebnom medicinskom namenom koji u svom sastavu sadrži čistu d-manozu, prosti šećer, čist bez bilo kakvih dodatih supstanci.D-manoza se u svetu koris..
3.339,00 RSD
INNVENTA D-MANOZINNOpis proizvoda:D-MANOZINN® (d-mannose) je dijetetski supplement registrovan u Srbiji kao hrana sa posebnom medicinskom namenom koji u svom sastavu sadrži čistu d-manozu, prosti šećer, čist bez bilo kakvih dodatih supstanci.D-manoza se u svetu koris..
1.205,00 RSD
INNVENTA D-MANOZINN PROTECTOpis proizvoda:D-MANOZINN® Protect predstavlja jedinstvenu kombinaciju d-manoze, korisnih bakterija u zaštićenoj formulaciji Synbio® (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) i saharomicete (Saccharomyces boulardii)...
1.265,00 RSD
FORTICOLINN®Opis proizvoda:FORTICOLINN® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I.Zašto FORTICOLINN®?..
1.939,00 RSD
INNVENTA FORTINNOpis proizvoda:FORTINN® je prvi preparat u Srbiji koji u svom sastavu sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide. Kolageni peptidi se koriste u savremenoj terapiji osteoartritisa i dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.FORTINN® (Forti..
3.510,00 RSD
INNVENTA GRAMINNOpis proizvoda:Graminn je prirodni preparat koji sadrži čist ekstrakt polenovog praha raži (Rye pollen, Secale cerale) koji doprinosi očuvanju prostate i celog urinarnog sistema.KLINIČKI JE DOKAZANO DA SMANJUJE SIMPTOME BHP I IUTKod 78% pacijenata dolazi do smanjen..
1.389,00 RSD
INNVENTA INSTYLANOpis proizvoda:INSTYLAN je medicinsko sredstvo koje sadrži sterilni rastvor sa hijaluronskom kiselinom namenjen za irigaciju (ispiranje) mokraćne bešike. Direktnim ubrizgavanjem hijaluronske kiseline u mokraćnu bešiku obnavlja se zaštitni sloj zida ..
5.950,00 RSD
LARINGINN®Opis proizvoda:LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hra..
610,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)