• INNVENTA LARINGINN

LARINGINN®

Opis proizvoda:

LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.

LARINGINN® se koristi radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, kao i u slučaju nastanka zapaljenja.

Biljni sastav proizvoda:

Neven : Sadrži značajnu količinu flavonoida, polisaharida, karotenoida i esencijalnih ulja što omogućava višestruko terapijsko delovanje. Ekstrakt ulja cveta nevena deluje antibakterijski, sprečava rast i razvoj patogena, analgetički smenjujući bol i antiinflamatorno što omogućava smanjenje inflamacija i iritacija u slučaju zapaljenja.

Vučiji trn:Sadrži oleinsku, stearinsku, linoleinsku kiselinu, palmitinsku i druge kiseline, gliceride i vitamine rastvorljive u mastima. Osim toga, bogat je tokoferolom, fosolipidima, holinom i betainima.Zahvaljujući složenom hemijskom sastavu ubrzava epitelizaciju i pomaže regeneraciji tkiva oštećene sluznice ili kože, ubrzava zaceljivanje rana, deluje antiinflamatorno i ublažava bol, antioksidativnim delovanjem stimuliše imunitet.

Ulje bergamota: Podstiče lokalni imunitet, hladi i umiruje iritiranu sluznicu. Sprečava rast i razvoj patogena, ispoljava antiinflamatorni efekat i ublažava bol.

Način upotrebe

2-3 puta poprskati u usnu šupljinu 3 puta tokom dana. U cilju postizanja boljeg efekta oblaganja, nije preporučljivo da se proizvod koristi tokom uzimanja hrane i pića. Proizvod je namenjen za odrasle osobe i decu stariju od 2 godine.

1 doza = 0,2 ml uljanog rastvora
1 bočica sadrži 20 ml = 100 doza

Nakon upotrebe očistiti pumpicu raspršivača papirnom maramicom i vratiti je u početni položaj. Proizvod može koristiti samo jedna osoba i koristi se do prestanka pojave simptoma.

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

INNVENTA LARINGINN

  • 644,00 din


Tagovi: innventa, laringinn, usna duplja, sluzokoža, ždrelo, sprej, bol u grlu, grebanje u grlu, upala grla, crveno grlo, angina, krajnici, gnojna angina, afte, gingivitis, parodontopa