Apotekaonline
Korpa

INNVENTA D-MANOZINN BOČICA

INNVENTA D-MANOZINN BOČICA
-10 %
INNVENTA D-MANOZINN BOČICA

Omogućava laku i brzu eliminaciju bakterije ešerihije koli iz urinarog trakta

D-manozinn® je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije ešerihije koli iz urinarnog trakta. D-MANOZINN® je bezbedan je za dugotrajnu kontinuiranu primenu i nema registrovanih neželjenih efekata.

Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
3,348.00 RSD
3,720.00 RSD
Pregleda: 4702

Opis proizvoda

D-manozinn® je dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia Colli. U svom sastavu sadrži d-manozu, vitamin C i cink. D-manoza se u svetu koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije ešerihije koli iz urinarnog trakta.

D-MANOZINN® je bezbedan je za dugotrajnu kontinuiranu primenu i nema registrovanih neželjenih efekata.

 

Sastav: D-manoza 2g, suvi ekstrakt acerole sa 25% vitamina C 80 mg (20 mg vitamina C), cink-citrat-trihidrat 7,72 mg.

 D-MANOZINN®  i infekcije urinarnog trakta:

Između 85-90% sojeva ešerihije koli je osetljivo na D-manozu ("manoza specifični sojevi"). D-manoza oslobađa od simptoma urinarne infekcije već nakon 24h od prve primene sa dokazanim mehanizmom delovanja  i potvrđenom terapijskom efikasnošću kroz brojne kliničke studije. Bezbedana je dugotrajna kontinuirana primena, čak I kod trudnica, dojilja I dece. Vitamin C ima direktan bakteriostatski efekat u urinarnom traktu i stimuliše aktivnost odbrambenih mehanizama organizma. Cink prevenira razvoj novih infekcija jer ima važnu ulogu u funkcionisanju imunog sistema.

 

Zašto D-MANOZINN®?

ü  Brzo i lako oslobađa od tegoba, odlično se podnosi

ü  Podstiče aktivnost imunog sistema

ü  Ne dovodi do razvoja rezistencije

ü  Nema neželjenih efekata

ü  Pogodan za decu, trudnice i dojilje

ü  Pogodan za dijabetičare uz kontrolu glikemije

ü  Prvi registrovani preparat u Srbiji koji sadrži d-manozu

Način primene:

Odrasli i deca preko 12 godina:

  • Kod akutne urinarne infekcije: prva 3 dana uzimati 1 kesicu praška razmućenu u čaši vode ili soka, svaka 4 sata (nije neophodno uzimati u toku noći). Nakon toga nastaviti sa uzimanjem 1 kesice praška, 2 puta dnevno.
  • Prevencija ponovljenih urinarnih infekcija: Jednom dnevno 1 kesicu praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Odojčad i deca do 12 godina:

  • Kod akutne urinarne infekcije: prva 3 dana razmutiti ½ kesice praška u čaši vode ili soka, svaka 4 sata (nije neophodno uzimati u toku noći). Nakon toga nastaviti sa uzimanjem ½ kesice praška, 2 puta dnevno.
  • Prevencija ponovljenih urinarnih infekcija: Jednom dnevno ½ kesice praška rastvoriti u čaši vode ili soka.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.