Informacije o dostavi

 

Apotekaonline ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši  se putem usluge PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak -  dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

 

Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu "www.apotekaonline.rs" se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge PostExport koju realizuje Pošta Srbije.

 

Cena isporuke

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL-a usluge:

Cena: 2700 RSD

Rok isporuke: 1-5 radnih dana (u zavisnosti od zemlje isporuke)

 

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge:

I Zona (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija) - Cena: 1.280,00 dinara

II Zona (Ostale zemlje Evrope) - Cena: 1.790,00 dinara

III Zona (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - Cena: 2.650,00 dinara

Rok isporuke: 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena dostave je sa porezom. * cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

 

Za teritoriju Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 dinara, dostava se naplaćuje 260,00 dinara (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 dinara, dostava je besplatna. 

 

 

 

 

 

 

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs