Meni
Korpa

IMUNOGLUKAN KAPSULE

IMUNOGLUKAN KAPSULE
IMUNOGLUKAN KAPSULE
1.369,00 RSD
  • Lager: Rasprodato
  • Šifra proizvoda: 20160523
34 prodaja
6794 pregleda
 

Imunoglukan P4H® kapsule

Opis proizvoda:

Dodatak ishrani s Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom - pomaže prirodnu odbranu organizma
Imunoglukan P4H kao sastavni deo raznolike i uravnotežene ishrane te zdravog načina života, povoljno deluje na imunološki sistem.

Sastav kapsula:
Imunoglukan P4H® kapsule sadrže prirodni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan). Imunoglukan P4H® kapsule sadrže takođe i vitamin C, značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema. Imunoglukan P4H® kapsule su obogaćene cinkom, koji je veoma značajan za normalno funkcionisanje i imunitet organizma.
1 kapsula sadrži: 
Imunoglukan® 100 mg 
Vitamin C 60 mg 
Cink 5,0 mg
Aktivna supstanca Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) izolovan je iz gljiva bukovača (Pleuratus ostreatus).
Imunoglukan® je polisaharid koji se u telu ne razgrađuje i ponaša se poput celuloze jer organizam ne može da ga svari. Tako je zadatak Imunoglukana da u tankom crevu u takozvanim Peyerovim pločama (limfno tkivo u tankom crevu) aktivira delovanje imunih ćelija (makrofaga, monocita i neutrofila). Aktivira takozvani ćelijski imunitet.
Tako aktiviran imuni sistem obezbeđuje organizmu bolju spremnost za odstranjivanje stranih tela, virusa i bakterija (video Kako djeluje).

Način upotrebe:
Važno je da Imunoglukan P4H® uzmete što pre, čim osetite da vam preti neka bolest. Preporučujemo vam da ga uzimate bar 2 do 4 nedelje.
Preporučujemo da Imunoglukan P4H® uzimate na prazan želudac jer samo tako možete postići optimalnu efikasnost.
Na prazan želudac znači:
ujutro pola sata pre doručka ili uveče 2 sata posle večere.
Imunoglukan P4H® možete uzimati neprekidno kroz 6 mjeseci.
Upozorenja !!!!!
Dodatak ishrani Imunoglukan P4H® kapsule ne smeju uzimati pacijenti sa presađenim organima. Pacijenti koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® kapsule samo po prethodnom savetovanju sa lekarom. Dodatak ishrani nije zamena uravnoteženoj i raznovrsnoj ishrani.
Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.