Meni
Korpa

HYSERA 60.000 SUP

HYSERA 60.000 SUP
-20 %
HYSERA 60.000 SUP
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.020,00 RSD
1.280,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 2016
1 prodaja
1356 pregleda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Hysera® gastrorezistentne tablete sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 60.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.

Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim dejstvom koje igra značajnu ulogu u smanjivanju bola koji se javlja usled zapaljenskih procesa u tkivu, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji uzrokuju bol. Ovaj enzim pomaže u održavanju zdravih zglobova, mišića i može pomoći u borbi protiv otoka uzrokovanih različitim vrstama povreda.

Sastav: Jedna Hysera® gastrorezistentna tableta sadrži 30 mg enzima serapeptidaze (60.000 spu*).

*spu - serapeptidazne jedinice.

Hysera® tablete se mogu koristiti:

 • Kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja posle povreda koja su praćena otocima tkiva)
 • U stomatologiji i oralnoj hirurgiji posle intervencija praćenih otocima
 • Kod zapaljenja sluzokože usta i desni praćenih otocima
 • Za respiratorni trakt (kod zapušenog nosa i slivanja sluzi niz ždrelo, za pomoć u razređivanju nakupljene sluzi i olakšavanje iskašljavanja, kao i smanjenje otoka sluzokože)
 • Za koštano zglobni, mišićni i reproduktivni sistem (posle hirurških intervencija u ortopediji i ginekologiji prilikom kojih dolazi do otoka mekih tkiva)

Upotreba: Odrasli: 1-2 tablete dnevno jedan sat pre ili dva sata posle obroka sa oko 200 ml vode. Tabletu treba progutati celu.

Pakovanje: 30 gastrorezistentnih tableta.

   
  Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.
   

  Napišite recenziju

  Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.