• HUMANA MLEKO SL 500g

Humana SL je posebna formula bez mleka za odojčad i malu decu koja su osetljiva na proteine kravljeg mleka ili na laktozu. Humana SL je specijalno formulisana na bazi soje i nutritivno je podjednako vredna kao i odgovarajuće mlečne formule. Humana SL se može koristiti od rođenja kao jedina početna formula za ishranu odojčeta ili kao deo raznovrsne ishrane kod male dece.
-  25 godina je No. 1 u Nemačkoj
-  Najčešće korišćena sojina formula
-  Bez mleka
-  Bez dodate fruktoze ili laktoze
-  Bez konzervanasa, veštačkih boja ili aroma
-  Bez glutena
-  Neto masa: 500g (2x250g) - za pripremu 37 obroka od 100ml ili 3.7l mleka

PRIPREMA:
Obratite pažnju na način pripreme mlečne formule na uputstvu za upotrebu. Nepravilna priprema ili čuvanje pripremljenog mleka u flašici u dužem vremenskom periodu, može uticati na zdravlje deteta, zbog mogućeg razvoja neželjenih bakterija. Hrana treba biti sveže pripremljena pre svakog obroka. Važno: obavezno ohladite sadržaj flašice do temperature pogodne za piće (37°C). Nemojte naknadno koristiti ostatke hrane. Flašicu i cuclu treba temeljno oprati. Mlečne proizvode ne treba podgrevati u mikrotalasnoj pećnici.
-  Dovoljnu količinu vode prokuvati i prohladiti do oko 70°C. (Možete koristiti Humana vodu za bebe prema uputstvu sa pakovanja).
-  Oko 2/3 potrebne količine vode sipati u čistu flašicu.
-  Priloženu Humana mericu napuniti i gornji nivo izravnati nožem. Potrebnu količinu praha staviti u flašicu.
-  Flašicu zatvoriti i odmah u kosom položaju snažno promućkati 15-20 sekundi. Dodati preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkati. Oprez: zaštitite ruke od vruće flašice.
-  Priprema hrane do temperature za piće: Flašicu staviti u posudu sa vodom ili pod tekuću vodu (5-7 minuta).
-  Otvoriti flašicu i namestiti cuclu. Još jednom promućkati i proveriti da li je sadržaj bočice na temperaturi pogodnoj za piće (37°C).

VAŽNE NAPOMENE:
Humana SL je pogodna za ekskluzivnu ishranu odojčeta i kao dopunska hrana za malu decu. Humana SL je pogodna za potrebe ishrane kod intolerancije na fruktozu, saharozu i laktozu. Koristiti samo pod nadzorom lekara!

Dojenje je najbolji način ishrane odojčeta. Molimo Vas da se obratite Vašem lekaru ili pedijatru ukoliko želite da koriustite formulu na bazi soje Humana SL.

Humana SL sadrži lako svarljive ugljene hidrate. U slučaju glukozne intolerancije, Humanu SL koristiti samo uz stalnu kontrolu metabolizma.

Ne koristiti u slučaju alergije na proteine soje.

Proizvod nije za parenteralnu upotrebu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

HUMANA MLEKO SL 500g

  • Brend: HUMANA
  • Šifra: BR-2384
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 777,00 din


Tagovi: humana, bebe, hrana, mleko, sl