Meni
Korpa

HUMANA MLEKO HA 2 PB- 300 i 600g, POSLE 6. MESECA

HUMANA MLEKO HA 2 PB- 300 i 600g, POSLE 6. MESECA
HUMANA MLEKO HA 2 PB- 300 i 600g, POSLE 6. MESECA
630,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-2381
25 prodaja
12533 pregleda

Dostupne opcije

Humana 2 sa prebiotikom je prelazna mlečna formula pogodna za ishranu odojčeta starijeg od 6 meseci, nakon majčinog mleka ili početne mlečne formule Humana 1 sa prebiotikom.

Humana 2 sa prebiotikom može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili jedini tečni mlečni obrok kada majka više ne doji.

Posle perioda korišćenja prelazne mlečne formule Humana 2 može se nastaviti sa korišćenjem prelazne mlečne formule Humana 3 sa ukusom jabuke ili banana-vanile.
-  Obogaćena aktivnim sastojkom - prebiotikom koji pozitivno utiče na razvoj normalne crevne flore (bifidogeni efekat).        
-  Sa omega-3 masnim kiselinama koje su važne za razvoj nervnog sistema i vida
-  Sa kalcijumom za jake kosti
-  Sa gvožđem
-  Sa jodom
-  Sa kompleksom vitamina B
-  Sa mlečnim proteinom visoke biološke vrednosti
-  Bez konzervansa, veštačkih boja i aroma
-  Bez glutena


PRIPREMA:
Obratite pažnju na način pripreme mlečne formule na uputstvu za upotrebu. Nepravilna priprema ili čuvanje pripremljenog mleka u flašici u dužem vremenskom periodu, može uticati na zdravlje deteta, zbog mogućeg razvoja neželjenih bakterija. Hrana treba biti sveže pripremljena pre svakog obroka. Važno: obavezno ohladite sadržaj flašice do temperature pogodne za piće (37°C). Nemojte naknadno koristiti ostatke hrane.

Flašicu i cuclu treba temeljno oprati. Mlečne proizvode ne treba podgrevati u mikrotalasnoj pećnici. Nakon otvaranja proizvoda, kesicu dobro zatvorite, čuvajte je na suvom i hladnom mestu i sadržaj iskoristite u roku od 3 nedelje.
-  Dovoljnu količinu vode prokuvati i prohladiti do oko 50°C. (Možete koristiti Humana vodu za bebe prema uputstvu sa pakovanja).
-  Oko 2/3 potrebne količine vode sipati u čistu flašicu.
-  Priloženu Humana mericu napuniti i gornji nivo izravnati nožem. Potrebnu količinu praha staviti u flašicu.
-  Flašicu zatvoriti i odmah u kosom položaju snažno promućkati 15-20 sekundi. Dodati preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkati. Oprez: zaštitite ruke od vruće flašice
-  Otvoriti flašicu i namestiti cuclu. Još jednom promućkati i proveriti da li je sadržaj bočice na temperaturi pogodnoj za piće (37°C)

PAKOVANJE: 300 i 600gr

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: humana , bebe , hrana , mleko