Meni
Korpa

HUMANA MLEKO HA 1- 300 i 600gr, OD ROĐENJA

HUMANA MLEKO HA 1- 300 i 600gr, OD ROĐENJA
HUMANA MLEKO HA 1- 300 i 600gr, OD ROĐENJA
630,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-2380
24 prodaja
49556 pregleda

Dostupne opcije

Humana 1 sa prebiotikom je početna mlečna formula pogodna za ishranu odojčadi od rođenja do 6 meseci starosti. Može se koristiti kao dohrana, kada majčino mleko nije količinski dovoljno, ili kao jedini mlečni obrok kada majka više ne doji.

Posle perioda korišćenja početne mlečne formule Humana 1 sa prebiotikom, može se nastaviti sa korišćenjem prelazne mlečne formule Humana 2 sa prebiotikom.
-  Sa aktivnim sastojkom – Plus Prebiotik
-  Sastav prilagođe uzrastu
-  Lako svarljiva
-  Bez konzervansa, veštačkih boja i aroma
-  Bez glutena


PRIPREMA:
Obratite pažnju na način pripreme mlečne formule na uputstvu za upotrebu. Nepravilna priprema ili čuvanje pripremljenog mleka u flašici u dužem vremenskom periodu, može uticati na zdravlje deteta, zbog mogućeg razvoja neželjenih bakterija. Hrana treba biti sveže pripremljena pre svakog obroka.
-  Dovoljnu količinu vode prokuvati i prohladiti do oko 70°C. (Možete koristiti Humana vodu za bebe prema uputstvu sa pakovanja).
-  Oko 2/3 potrebne količine vode sipati u čistu flašicu.
-  Priloženu Humana mericu napuniti i gornji nivo izravnati nožem. Potrebnu količinu praha staviti u flašicu.
-  Flašicu zatvoriti i odmah u kosom položaju snažno promućkati 15-20 sekundi. Dodati preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkati. Oprez: zaštitite ruke od vruće flašice.
-  Priprema hrane do temperature za piće: Flašicu staviti u posudu sa vodom ili pod tekuću vodu (5-7 minuta).
-  Otvoriti flašicu i namestiti cuclu. Još jednom promućkati i proveriti da li je sadržaj bočice na temperaturi pogodnoj za piće (37°C).

VAŽNE NAPOMENE:
Dojenje je po preporuci Svetske Zdravstvene Organizacije najbolji način ishrane odojčeta. Odluka majke da ne doji svoje dete je štetna po njegovo zdravlje a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem.

Početne mlečne formule se mogu koristiti samo po savetu zdravstvenog radnika kvalifikovanog  za brigu o zdravlju odojčeta i malog deteta.

Nikada ne ostavljajte bebu samu tokom hranjenja.

Vreme trajanja obroka sa flašicom ne treba da bude duže od vremena potrebnog za dojenje. Čest i dugotrajan kontakt zuba sa ugljenim-hidratima iz mleka može dovesti do kvarenja zuba. Molimo vas obratite pažnju na temeljnu negu zuba vašeg deteta – od pojave prvog zubića. Posebno pre spavanja.

PAKOVANJE: 300 i 600gr

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: humana , bebe , hrana , mleko , prebiotik