Meni
Korpa

HUMANA HA 3 PB 500g, OD 10. MESECA

HUMANA HA 3 PB 500g, OD 10. MESECA
HUMANA HA 3 PB 500g, OD 10. MESECA
1.059,00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Šifra proizvoda: BR-2375
38 prodaja
9249 pregleda

Humana HA3 sa prebiotikom je prelazna hipoalergena formula pogodna za ishranu odojčeta sa povećanim alergijskim rizikom. Humana HA3 sa prebiotikom se daje odojčetu uzrasta od 10. meseca nadalje, posle prelazne hipoalergene formule Humana HA2 sa prebiotikom ili bilo koje druge prelazne hipoalergene formule. Humana HA3 sa prebiotikom se detetu može ponuditi iz flašice ili kasnije iz čaše.

-  Obogaćena aktivnim sastojkom - prebiotikom koji pozitivno utiče na razvoj normalne crevne flore (bifidogeni efekat).
-  Hipoalergena - sa hidrolzovanim/ iscepkanim proteinima
-  Sa omega-3 masnim kiselinama koje su važne za razvoj nervnog sistema i vida

-  Bez konzervansa, veštačkih boja i aroma
-  Bez glutena
-  Neto masa: 500g (2x250g) - za pripremu 17 obroka od 200ml, ili 3,5l mleka

PRIPREMA:
Obratite pažnju na način pripreme mlečne formule na uputstvu za upotrebu. Nepravilna priprema ili čuvanje pripremljenog mleka u flašici u dužem vremenskom periodu, može uticati na zdravlje deteta, zbog mogućeg razvoja neželjenih bakterija. Hrana treba biti sveže pripremljena pre svakog obroka. Važno: obavezno ohladite sadržaj flašice do temperature pogodne za piće (37°C). Nemojte naknadno koristiti ostatke hrane.

Flašicu i cuclu treba temeljno oprati. Mlečne proizvode ne treba podgrevati u mikrotalasnoj pećnici. Nakon otvaranja proizvoda, kesicu dobro zatvorite, čuvajte je na suvom i hladnom mestu i sadržaj iskoristite u roku od 3 nedelje.

-  Dovoljnu količinu vode prokuvati i prohladiti do oko 50°C. (Možete koristiti Humana vodu za bebe prema uputstvu sa pakovanja).
-  Oko 2/3 potrebne količine vode sipati u čistu flašicu.
-  Priloženu Humana mericu napuniti i gornji nivo izravnati nožem. Potrebnu količinu praha staviti u flašicu.
-  Flašicu zatvoriti i odmah u kosom položaju snažno promućkati 15-20 sekundi. Dodati preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkati. Oprez: zaštitite ruke od vruće flašice 
-  Otvoriti flašicu i namestiti cuclu. Još jednom promućkati i proveriti da li je sadržaj bočice na temperaturi pogodnoj za piće (37°C).

VAŽNE NAPOMENE:
Isključivo dojenje u prvih 6 meseci je najbolji način ishrane odojčeta. Dojenje treba nastaviti i posle navršenih šest meseci do kraja druge godine starosti deteta. Humana HA3 sa prebiotikom se ne može koristiti kao zamena za majčino mleko u prvih 6 meseci života, već nakon 10. meseca kao deo mešovite ishrane.

Uz majčino mleko postepeno treba početi sa uvođenjem namirnica koje se uobičajeno koriste u porodičnoj ishrani. Uvođenje pojedinih namirnica u ishranu odojčeta starijeg od šest meseci treba da preporuči zdravstveni radnik koji je kvalifikovan da se brine o zdravlju odojčeta i malog deteta i koji je nezavisan od proizvođača hrane za odojčad i malu decu. Humana HA3 se ne može koristiti kod dokazane alergije na proteine kravljeg mleka, laktozne intolerancije, galaktozemije i glukozno-galaktozne malapsorpcije.

Nikada ne ostavljajte bebu samu tokom hranjenja.

Vreme trajanja obroka sa flašicom ne treba da bude duže od vremena potrebnog za dojenje. Potrudite se da vaše dete što ranije nauči da pije iz čaše. Čest i dugotrajan kontakt zuba sa ugljenim-hidratima iz mleka može dovesti do kvarenja zuba. Molimo vas obratite pažnju na temeljnu negu zuba vašeg deteta – od pojave prvog zubića. Posebno pre spavanja.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: probiotik , hrana , bebe , humana , ha , 3 , probiotik