• HERBAFAST COFFEE KESICE

-  SAGOREVA VELIKI BROJ KALORIJA
-  SMANJUJE APETIT I POJAČAVA OSEĆAJ SITOSTI 
-  RAZBIJA I SPREČAVA APSORPCIJU MASTI
-  POJAČAVA IZBACIVANJE TOKSINA

Herbafast kafa istovremeno omogućava da smanjite stres, povećate budnost i ostanete raspoloženi tokom celog dana 
 
Herbafast kafa dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma, uslovljava smanjenje telesne mase i povećava nivo energije. 
 
Aktivnu komponentu predstavlja posebna mešavina ekstrakata lekovitih biljaka i kafe. 
 
Kafa ubrzava metabolizam za 10% kako su pokazale studije. Podstiče koncentraciju, budnost i popravlja raspoloženje. U kombinaciji sa zelenim čajem u Herbafast kafi, višestruko stimuliše metabolizam, smanjuje apsorpciju masti iz creva, smanjuje taloženje masti u organizmu i stimuliše rad organa za varenje. Dokazano je da zeleni čaj deluje na smanjenje telesne težine, smanjenje BMI i smanjenje obima oko struka. Kafa i zeleni čaj smanjuju apetit, pojačavaju i produžavaju osećaj sitosti. Značajno je njihovo antioksidativno delovanje. 
 
Pored kafe, Rhodiola rosea daje energiju, pojačava saznajne kapacitete, i utiče na fizičku i psihičku izdržljivost organizma. 
 
Lotus root deluje povoljno na metabolizam šećera, smanjuje nivo šećera u krvi i omogućava pravilno korišćenje šećera u tkivima kao glavni izvor energije. 
 
Seme bokvice utiče na rad organa za varenje, ali još više stimuliše rad bubrega, pojačava izlučivanje suvišne tečnosti iz organizma. Tako ubrzava detoksikaciju, smanjuje otoke u telu i naduvenost stomaka. 
 
Lycium barbarum odnosno Goji berry, jakog antioksidativnog delovanja, sadrži esencijalne aminokiseline, vitamine, posebno visoka koncentracija vitamina C, minerale neophodne za očuvanje zdravstvenog stanja. Deluje na jačenje imunog sistema, povećava energiju organizma, otklanja umor. Deluje zaštitno na krvne sudove i srce, smanjuje nivo šećera u krvi. Predstavljena je kao najjači antioksidans, otklanja slobodne radikale i vrši snažnu detoksikaciju organizma, pa na taj način čuva organizam i sprečava razvoj bolesti. 
Herbafast kafa za mršavljenje prijatnog je i prepoznatljivog ukusa vrhunskih instant kafa.
 
Pije se jednom dnevno po 1 kesica, najbolje ujutru pre doručka.
 
PREPORUKA:
U toku primene Herbafast kafe preporučuje se uzimanje najmanje 2L vode dnevno.
 
NAPOMENA:
Herbafast kafa za mršavljenje je namenjena isključivo zdravim, gojaznim osobama za smanjenje telesne mase. Herbafast kafa može da pomogne u programu mršavljenja uz zdravu ishranu, ograničen unos kalorija i upražnjavanje odgovarajuće fizičke aktivnosti. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. 
 
DIJETETSKI SUPLEMENT:
Dijetetski suplementi nisu zamena za obroke i normalnu ishranu. Važno je poštovati raznovrstan i izbalansiran režim ishrane i zdrav način života. 
 
PAKOVANJE: 15 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

HERBAFAST COFFEE KESICE

  • Brend: RAZNO
  • Šifra: BR-2338
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 1.510,00 din


Tagovi: herbafast, kafa, mrsavljenje, apetit, toksini