Meni
Korpa

Helicobacter Health Care Test

Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
Helicobacter Health Care Test
1.669,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160052
16 prodaja
15122 pregleda

Opšte informacije:

Bakterija Helicobacter Pylori ( H. Pylori ) uzrokuje stanja kao što su gastritis i čir na želucu. Još uvek ne postoji dostupna imunizacija protiv ove infekcije, koja se javlja i kod dece i kod odraslih. Ipak, upotreba adekvatnih lekova ( kao što su antibiotici ) može eliminisati ovu bakteriju.

Želudac i duodenum su zaštićeni od dejstva želudačne kiseline posebnim zaštitnim slojem. Ukoliko dođe do oštećenja ovog sloja, želudačna mukoza može biti oštećena, vodeći ka nastanku čira na želucu. Ovo se obično događa usled infekcije bakterijom H. Pylori, koja pored toga povećava i rizik od nastanka raka na želucu.

Zahvaljujući istraživanjima utvrđeno je da pola svetske populacije poseduje bakteriju H. Pylori u želucu, mada svaka infekcija ne proizvodi i simptome. U jednu ruku, obim prisutne infekcije je različit dok u drugu ruku , opšte zdravlje osobe i ishrana igraju veliku ulogu u napretku bolesti.

Koristeći ovaj test, infekcija sa bakterijom H. Pylori se može jednostavno i pouzdano detektovati. Sve što treba da uradite je da uzmete jednu kap svoje krvi i rezultat možete pročitati za nekoliko minuta. U mnogim slučajevima, infekcija bakterijom H. Pylori može vrlo uspešno da bude tretirana kombinacijom antibiotika i antacida. Jednom kada eliminišete bakteriju, simptomi gastritisa nestaju .

MOLIMO ZAPAMTITE:

Ukoliko ste već bili zaraženi bakterijom H. Pylori u prošlosti i infekcija je izlečena upotrebom antibiotika, ovaj test je moguće da bude pozitivan čak nakon više od godinu dana od završetka tretmana lekovima, iako infekcija više nije prisutna.

VAŽNO:

Uvek konsultujte svog lekara pre nego što napravite bilo kakvu medicinsku odluku. Delovi testa mogu biti bačeni u kućnu kantu za otpatke. Informacije o proizvodu: Ukoliko niste incirani bakterijom H. Pylori ne znači da ne možete da dobijete čir na želucu iz nekog drugog razloga. Ovaj test je vrlo precizan, netačan rezultat se može javiti u veoma retkim slučajevima. Ovo je imunološki test za otkrivanje antitela bakterije H. Pylori u krvi. Delovi testa koji su originalnog životinjskog porekla ( kao što su antitela ) su potencijalno infektivni materijal, ali ne predstavljaju rizik po zdravlje ukoliko se test koristi prema ovom uputstvu za upotrebu. Pripremljeni rastvor sadrži bezopasnu koncentraciju natrijum azida .

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.