Meni
Korpa

HEALTH AID

HEALTH AID - Apoteka Online
Brend: HEALTH AID
KIDZ OMEGA KAPSULEOpis proizvoda:KidzOmega ™ kapsule za žvakanje su izvor visoko kvalitetnog koncentrata ribljeg ulja bogatog omega - 3 masnim kiselinama , EPA i DHA kao I vitaminima A , D i E sa prijatnim ukusom narandže.• Visok nivo ribljeg ulja, posebno DHA može da pomogne ..
2.199,00 RSD
Brend: HEALTH AID
KIDZ OMEGA SIRUPOpis proizvoda:KidzOmega ™ liquid je dodatak ishrani za decu sa vitaminima A, D i E I ribljim uljem. Vitamin D je potreban za normalan rast I razvoj kostiju kod dece. KidzOmega ™ liquidsadrži mešavinu šumskih plodova koji pružaju snažnu antioks..
2.799,00 RSD
Brend: HEALTH AID
LIVERCARE TABLETEOpis proizvoda:Livercare tablete su jedinstvena kombinacija ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su sikavica, maslačak, kurkuma i artičoka.Delovanje: Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol, takođe ulaze u njihov sastav i pomažu ..
2.599,00 RSD
Brend: HEALTH AID
MAGCITRA TABLETEOpis proizvoda:Dodatak ishrani za održavanje fizioloških funkcija organizma zavisnih od magnezijuma MagCitra je vrhunski formulisan visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku, za maksimalnu apsorpciju i potpuno bezbednu primenu. Magn..
2.278,00 RSD
Brend: HEALTH AID
MSM 1000 TABLETEOpis proizvoda:MSM (Metitsutfoniltmetan)1000mg tablete su pažljivo formulisane, koristeci sastojke najvišeg kvaliteta, za laku i brzu apsorpciju, i maksimalni efekat.Za smanjenje bolova i otokaMSM je metabolit dimetil sulfoksida, DMSO koji se prirodno na..
2.878,00 RSD
Brend: HEALTH AID
NEUROFORTE TABLETEOpis proizvoda:Nervni sistem i mozak deluju kao sistem za komunikacioni odgovor tela, koordinirajući dolazne i odlazne poruke iz celog tela. Zdrav nervni sistem nam omogućava da savladamo uspone i padoveu životu donoseći ravnotežu i harmoniju.Delovanje: Neuroforte ..
2.350,00 RSD
Brend: HEALTH AID
OSTEOFLEX PLUS TABLETEOpis proizvoda:Osteoflex® Plus formula pruža podršku u ishrani za zdrave zglobove i hrskavicu. Jedinstvena kombinacija visoko kvalitetnih glukozamina, hondroitin sulfata i hijaluronske kiseline, sa dodatkom vitamina C, kurkumina i mangana koji pomažu u o..
3.499,00 RSD
Brend: HEALTH AID
PREGNAZON COMPLETE KAPSULEOpis proizvoda:Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima I omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnocu, za vreme trudnoce I dojenja. Posebno formulisana i pažljivo uravnotežena da obezbedi preporučeni dnevni unos foln..
2.499,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SELENIUM 200mgOpis proizvoda:Dodatak ishrani za odrasle za poboljšanje funkcije štitne žlezde Sadrži selen, esencijalni mineral prisutan u tragovima, koji ima znacajnu ulogu u podršci I ocuvanju imunog sistema, zahvaljujuci snažnom antioksidativnom potenci..
1.899,00 RSD
Brend: HEALTH AID
SERRAPEPTASE KAPSULEOpis proizvoda:Serapeptaza je proteolitički enzim koji imam snažno antiinflamatorno dejstvo koje igra značajnu ulogu u smanjivanju bola, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji uzrokuju bol u inflamiranom tkivu. HealthAid Serrapeptase je prirodna..
2.435,00 RSD
Brend: HEALTH AID
TRANQUIL KAPSULEOpis proizvoda:Tranquil kapsule su dodatak ishrani za smirenje. Koren valerijane I herba pasiflore doprinose smirivanju kod uznemirenosti I normalnom snu. Pružaju ravnotežu kod poremećaja spavanja vezanih za stres i anksioznost, nude umirujuće dejstvo i ne stvaraju zavisnost ..
2.199,00 RSD
Brend: HEALTH AID
Vitamin B12 1000μg sprej je kombinacija vitamina B12, B2, B6, folne kiseline i vitamina C u obliku spreja, prjatnog ukusa koji predstavlja optimalnu podršku za normalne krvne ćelije, održavanje nervnog i imunog sistema, i zdrav metabolizam. Savetuje se vegetarijancima i veganima.•..
2.200,00 RSD
Prikazuje se 25 do 36 od 37 (4 strana)