Apotekaonline
Korpa

GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE

GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE
871.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: DIETPHARM
  • Šifra proizvoda: BR-2310
Pregleda: 4853

Opis proizvoda

Šta su kapsule Glukozamin sulfat 500?
Kapsule Glukozamin sulfat 500 su dodatak ishrani za kosti i zglobove.

Šta sadržavaju kapsule Glukozamin sulfat 500?
Jedna kapsula sadrži 500 mg glukozamina u obliku glukozamin-sulfata.

Pomoćni sastojci u kapsuli su:
Želatin, povećivač volumena: kukuruzni skrob, zgušnjivač: guma arabika, materija za sprečavanje zgrudvavanja: magnezijum-stearat biljnog porekla; sredstva za bojenje: titan dioksid i indigo karmin.

Kako dejstvuju kapsule Glukozamin sulfat 500?
Kapsule Glukozamin sulfat 500 obezbeduju elastičnost i čvrstinu zglobnih struktura, smanjuju otok te tako olakšavaju pokretljivost i smanjuju bolnu ukočenost.

Aktivni sastojak glukozamin-sulfat je neophodan za podmazivanje zglobova, a potiče stvaranje rskavice.

Kada koristimo kapsule Glukozamin sulfat 500?
Kapsule Glukozamin sulfat 500, kao dodatak prehrani, preporučujemo za usporavanje degenerativnih oštećenja zglobova i za oporavak nakon različitih povreda i povećanih opterećenja zglobova i vezivnog tkiva.

Kada ne smemo da koristimo kapsule Glukozamin sulfat 500?
-  Kapsule Glukozamin sulfat 500 ne smete da koristite ukoliko ste alergični na ribe i/ili školjke.
-  Lica koja boluju od šećerne bolesti, trudnice i dojilje treba da se pre upotrebe ovog proizvoda posavetuju s lekarom ili apotekarom.

Kako da uzimate kapsule Glukozamin sulfat 500?
Uzmite 3 puta na dan po 1 kapsulu Glukozamin sulfata 500 sa dosta tečnosti, uz obrok.
Ne prekoračujte preporučene dnevne doze.
Kapsule Glukozamin sulfat 500 su dodatak ishrani koji ne može da nadomesti ili zameni uravnoteženu ishranu.

Koliko dugo treba da uzimate kapsule Glukozamin sulfat 500?
Trajanje primene nije ograničeno, a najbolji učinak možete da očekujete posle 2 do 3 meseca redovnog uzimanja.

Kako se čuvaju kapsule Glukozamin sulfat 500?
Čuvajte kapsule Glukozamin sulfat 500 na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.

Kapsule Glukozamin sulfat 500 ne smete da koristite posle isteka roka trajanja označenog na ambalaži.

Pakovanje: 
30 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.