Meni
Korpa

GELADRINK FORTE KAPSULE I PRAH

GELADRINK FORTE KAPSULE I PRAH
GELADRINK FORTE KAPSULE I PRAH
5.636,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-451451
41 prodaja
47592 pregleda

Dostupne opcije

Geladrink Forte je jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose obnavljanju oštećene hrskavice.

Namenjen je pacijentima sa delimičnim oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Sastav Geladrink Forte:
Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav.

Glukozamin i hondroitin sulfat i MSM su supstance prirodnog porekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se usled upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno, zajedno sa kolagenim peptidima, uneti iz spoljašnje sredine.

Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.

Vitamini C, E, Selen i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.

Preporuka za upotrebu:
Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.

  • Kapsule se uzimaju 2×6 ili 3×4 na dan, posle jela sa dosta tečnosti. Kapsule su želatinaste,lako se gutaju, brzo se otapaju u stomaku i ne oštećuju sistem organa za varenje.
  • Geladrink Forte u obliku praha se uzima jednom dnevno u čaši vode posle jela, minimum tri meseca bez pauze.

U cilju preventive i sprečavanja daljeg propadanja već oštećene hrskavice preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje 3 meseca zaredom.

Prednost ovog preparata je što su sve supstance prirodnog porekla, nema neželjenih efekata niti kontraindikacija.
Može bezbedno da se uzima u kombinaciji sa drugim lekovima, ili u kombinaciji sa ostalim Geladrink preparatima.

  

Pakovanje kapsule: 360 kapsula

Pakovanje prah: 420gr

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.