• GALMANIN SPREJ

GALMANIN SPREJ

Opis proizvoda:

Galmanin Sprej je namenjen ženama i muškarcima, pruža potpunu zaštitu od prekomernog znojenja, prijatan osećaj, a time i samopouzdanje.

Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Galmanin Sprej ima jedinstvenu, hermetički zatvorenu sprej pumpicu-raspršivač, koja sprečava kontaminaciju i urušavanje kvaliteta samog proizvoda, njena precizna i konstantna doza sprečava preteranu upotrebu. Upotreba preko preporučene doze, u stvari je jedan od glavnih razloga zašto antiperspiranti mogu biti iritirajući za kožu. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu sa 8 (osam) biljaka u formi ulja i ekstrakta koje utiču na regulisanje rada znojnih žlezda, blage je mirisne note mešavine aktivnih biljnih sastojaka.

Galmanin Sprej podleže strogim kontrolama kvaliteta i proizvodnje koje garantuju zadovoljstvo korisnika. Pogodan je za sve tipove kože i svojim jedinstvenim sastavom i načinom primene sprečava prekomerno znojenje bez nepotrebne iritacije.

Kako koristiti Galmanin Sprej?

Upotreba je vrlo jednostavna. Nanosi se uveče pre spavanja, kada se organizam odmara. Veoma je važno da koža bude potpuno čista i suva. Prsnite 2-3 puta sprej na željeni deo tela i sačekajte da se koža osuši.
Sledeće jutro obavite uobičajenu higijenu, kožu možete oprati ili očistiti pamučnim tupferom, drugi kozmetički preparati nisu potrebni, ali se mogu koristiti bez ikakve interakcije.

Galmanin Sprej nanositi 2-3 puta sedmično prvih 6 nedelja. Nakon toga nanositi 1-2 puta sedmično kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise.

Učestalost primene često varira u zavisnosti od svakog pojedinca, potrebno je polako i postepeno smanjivati količinu Galmanin Spreja korišćenog za postizanje zaštite i nakon toga održavanja zaštite.
Većina korisnika će postići traženu i željenu zaštitu odmah nakon svega 2-3 primene. Međutim, kod težih oblika prekomernog znojenja može biti potrebno nastaviti sa aplikacijama dok problem ne bude rešen.

Ne primenjivati na oštećenoj koži, odmah nakon brijanja ispod pazuha ili ukoliko ste alergični na neki od sastojaka.

Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

GALMANIN SPREJ

  • Brend: GALMANIN
  • Šifra: 20161317
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 2.150,00 din


Tagovi: galmanin, kozmetika, koža, nega kože, osetljiva koža, pazuh, znojenje, antiperspirant, antiseptik,