Apotekaonline
Korpa

GALMANIN SENSITIVE

GALMANIN SENSITIVE
2,390.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: GALMANIN
  • Šifra proizvoda: 20161318
Kupovina: 1
Pregleda: 688

Opis proizvoda

GALMANIN SENSITIVE

Opis proizvoda:

Galmanin Sensitive ima jedinstvenu, hermetički zatvorenu sprej pumpicu-raspršivač, koja sprečava kontaminaciju i urušavanje kvaliteta samog proizvoda i njena precizna i konstantna doza sprečava preteranu upotrebu.

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu sa 6 (šest) biljaka u formi ulja i ekstrakta koje utiču na regulisanje rada znojnih žlezda, blage je mirisne note mešavine aktivnih biljnih sastojaka, gde preovlađuje osvežavajući miris mente.

Galmanin Sensitive podleže strogim kontrolama kvaliteta i proizvodnje koje garantuju zadovoljstvo korisnika. Pogodan je za sve tipove kože i svojim jedinstvenim sastavom i načinom primene sprečava prekomerno znojenje bez nepotrebne iritacije.

Kako koristiti Galmanin Sensitive ?

Upotreba je vrlo jednostavna. Nanosi se uveče pre spavanja, kada se organizam odmara. Veoma je važno da koža bude potpuno čista i suva. Prsnite 2-3 puta sprej na željeni deo tela i sačekajte da se koža osuši.
Sledeće jutro obavite uobičajenu higijenu, kožu možete oprati ili očistiti pamučnim tupferom, drugi kozmetički preparati nisu potrebni, ali se mogu koristiti bez ikakve interakcije.

Galmanin Sprej nanositi 4-5 puta sedmično prve 4 nedelje. Nakon toga nanositi 2-3 puta sedmično kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise.

Učestalost primene Galmanin Sensitive često varira u zavisnosti od svakog pojedinca. Većina korisnika će postići traženu i željenu zaštitu odmah nakon svega par aplikacija. Međutim, može biti potrebno i nastaviti sa aplikacijama dok problem ne bude rešen.

Ne primenjivati na oštećenoj koži ili ukoliko ste alergični na neki od sastojaka.

Pakovanje: 100ml

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.