• FLORADIJABET BILJNE KAPI

FLORADIJABET BILJNE KAPI

Opis proizvoda:

Biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera u krvi Floradijabet®

Floradijabet® biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera su prirodno rešenje za kontrolu visokog šećera u krvi kod dijabetičara i osoba koje su na granici, kojima se često javlja visok nivo šećera u krvi. Dijabetes 1 i 2 su degeneretivne bolesti koje su velikoj ekspanziji u savremenom društvu. U pitanju je podmukla bolest koja deluje tiho i neprimetno, razarajući unutrašnje organe i tkiva dijabetičara. Nažalost, dijabetes je sve češći i kod dece. Savremena medicina ima efikasne tretmane za kontrolu dijabetesa, ali dijabetes je čudna bolest, koja zna da često izmakne kontroli, da se poveća šećer u krvi i pored insulinskih lekova i dijetalne ishrane za dijabetičare. Zato su tu od velike pomoći Floradijabet® biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera u krvi, jer uspevaju na prirodan način da smire i normalizuju nivo šećera u krvi. Posebno su biljne kapi za dijabetes i šećer korisne deci.

Dijabetes zahteva od dijabetičara disciplinovano vodjenje redovnog života, dijetalnu ishranu, redovne obroke, izbegavanje slatkiša i masnoća, vežbanje i šetnje, bez prevelikih napora i redovno uzimanje lekova. To je sve teško sprovesti, posebno kod dece. Floradijabet® biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera u krvi pomažu svima koji imaju povišen šećer da lakše kontrolišu njegov nivo i da smanje upotrebu lekova, kao i da umanje nagle skokove šećera usled stresa ili obilne ishrane. To je posebno bitno za mlade ljude koji su dijabetičari, kako im unutrašnji organi ne bi ubrzano starili, tim pre što je ishranu dece teško kontrolisati. Floradijabet® biljne kapi za šećer su odlična preventiva u tom slučaju.

Tradicionalna medicina dugo već koristi lekovite biljke za kontrolu šećera i dijabetes i te biljke su našle mesto i u našem preparatu, u odnosima i proporcijama koje biljnoj formuli daju visoku efikasnost. Floradijabet® biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera u krvi u sebi sadrže tečne ekstrakte grčkog semena, artičoke, koprive, pelena.

Preporučujemo da uz naše biljne kapi Floradijabet® za dijabetes i regulaciju šećera u krvi koristite i s vremena na vreme čaj od borovnice, crnog duda i pasuljevine.

Svima kojima imaju problem sa povišenim šećerom preporučujemo Floradijabet® biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera u krvi i uvere se u efekte. Ono što ćete njihovom redovnom upotrebom postići je da će se šećer držati pod kontrolom, neće biti velikih skokova koji oštećuju i razaraju unutrašnje organe i periferne krven sudove, smanjićete unos lekova, živećete lepše i duže bez velikih dijabetičarskih komplikacija. Komplikacije kod dijabetičara kao što su dijabetičarska noga, otkazivanje bubrega, srčani i moždani udar, najveća su opasnost od dijabetesa. Zato smo se potrudili da vam ponudimo prirodno rešenje za normalan i zdrav život, naš proizvod Floradijabet® biljne kapi za dijabetes i regulaciju šećera u krvi.

Floradijabet®  biljne kapi – upotreba

Kapi Floradijabet® su pakovane u bočici od 50ml. Preporučena upotreba Floradijabet®  biljnih kapi za odrasle i decu stariju od 12 godina je tri puta dnevno po 30 kapi, sa vodom ili čajem, između obroka.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

FLORADIJABET BILJNE KAPI

  • 899,00 din


Tagovi: alternativa, medica, floradijabet, biljne kapi, krvni sudovi, dijabetes, šećer, pušačke noge, odumiranje udova,