Meni
Korpa

FITOVAL ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml

FITOVAL  ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml
FITOVAL  ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml
FITOVAL  ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml
FITOVAL  ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml
FITOVAL ŠAMPON OŠTEĆENA I SLABA KOSA 200ml
620,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: KRKA
  • Šifra proizvoda: BR-2270
Kupovina: 50
Pregleda: 11

Oštećena, slaba, suva i procvetala kosa je česta pojava. Ovakvoj kosi nedostaju međućelijske supstance i zbog toga je tanka, porozna i gruba i suva na dodir. Karakteristične pukotine, zaseci i iskrzani krajevi su znaci oštećene kose u kutikuli i obično su prouzrokovani neodgovarajućom negom neprikladnim proizvodima za kosu. Mogući su i drugi uzroci, na primer stres, bolest, uzimanje lekova, neuravnotežena ishrana i brojni negativni uticaji sredine kao što su izlaganje UV zracima, toploti ili mehaničkim oštećenjima. Zbog ovih brojnih faktora i uticaja kosa je podložnija štetnim uticajima koji menjaju svojstva kose. Kosa gubi sjaj i savitljivost i postaje suva i lomljiva, a u ozbiljnijim slučajevima smanjuje se i njena snaga.
U laboratorijama Krke razvijeni su dermatološki proizvodi za oštećenu kosu FITOVAL koji predstavijaju celovit pristup efikasnoj nezi oštećene, slabe i suve kose. Oni regenerišu strukturu kose, naročito kutikule, i na taj način štite unutrašnjost dlake. Osim spoljne nege, za uspešnu negu kose važna je pravilna i odgovarajuća ishrana koja obezbeđuje korenu kose deficitne hranljive materije.


AKTIVNE SUPSTANCE:
Lecitin, proteini pšenice, D-pantenol, ekstrakti koprive (Urtica dioica) i žalfije (Salvia officinalis).

SVOJSTVA:
Pažljivo odabrane aktivne supstance intenzivno spolja regenerišu kosu i kožu glave. Lecitin i proteini pšenice formiraju zaštitni omotač na površini dlake, koji pomaže pri zatvaranju pukotina i na taj način štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja i od isušivanja. D-pantenol obezbeđuje neophodnu vlažnost kosi i koži glave. Kopriva poboljšava prokrvljenost kože glave, dok žalfija deluje kao antiseptik. Kosa postaje meka, jaka i sjajna i ponovo postaje svilenkasta na dodir.

UPOTREBA:
Nanesite na mokru kosu i utrljajte u kožu glave. Pustite da deluje tri minuta, a zatim dobro isperite. Ako je potrebno, ponovite celu proceduru. Koristite ga za redovno pranje oštećene, slabe i suve kose.

Pakovanje: 200ml

Tagovi: fitoval , sampon , kosa , ostecena , slaba , suva