Apotekaonline
Korpa

Eucerin AQUAporin Active

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE BOGATA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE BOGATA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE
Eucerin aquaporin active bogata hidratantna krema za lice ima baršunastu teksturu koja pruža intenzivnu hidrataciju i koža je brzo upija.Jedinstvena hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju.Klinički i dermatološki je dokazano da krema odgovara ose..
1.916,75 RSD 2.255,00 RSD
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE HIDRATANTNA KREMA ZA LICE SA SPF 25 I UVA ZAŠTITOM
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE HIDRATANTNA KREMA ZA LICE SA SPF 25 I UVA ZAŠTITOM
Eucerin aquaporin active hidratantna krema za lice sa spf 25 i uva zaštitom olakšava osećaj zategnutosti u koži i čini kožu glatkom i mekom.Hidratantne krema za lice sa SPF 25 i UVA zaštitom  pruža intenzivnu, 24-časovnu  hidrataciju i koža je lako upija.SPF 25 i UVA zaštita efikasno spreč..
2.106,30 RSD 2.478,00 RSD
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE KREMA ZA NEGU PODRUČJA OKO OČIJU
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE KREMA ZA NEGU PODRUČJA OKO OČIJU
Eucerin aquaporin active krema za negu područja oko očiju je hidratantna krema koja ublažava nadutost i tamne kolutove  oko očiju.Krema za negu područja oko očiju je inovativna hidratantna krema za negu područja oko očiju koja poboljšava sopstveni sistem hidratacije u koži i čini je mekom, glat..
1.614,15 RSD 1.899,00 RSD
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE LAGANA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE LAGANA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE
Eucerin aquaporin active lagana hidratantna krema za lice hidratantna krema koja dehidriranoj, osetljivoj koži pruža intenzivnu 24-časovnu hidrataciju.Aktivira fiziološku mrežu kanala za hidrataciju kože iznutra. Obezbeđuje dubinsku, intenzivnu 24-časovnu hidrataciju. Klinički i dermatološki je doka..
1.916,75 RSD 2.255,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)

Eucerin AQUAporin ACTIVE formulacije poboljšavaju prirodnu snagu akvaporina. Takođe sadrži sastojke poput gliko-glicerol i vitamin E, koji dodatno hidratiraju i štite kožu.

Eucerin AQUAporin ACTIVE linija ima na raspolaganju proizvode za svaki tip kože posebno. Svi pružaju intenzivnu, 24-časovnu hidrataciju, smanjuju osećaj zategnutosti u koži, i čine kožu glatkom i mekom.

Eucerin Aquaporin Active proizvodi su namenjeni za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kože, posebno za one koji se suočavaju s problemima niske hidratacije. Ovi proizvodi brzo upijaju i omogućavaju da koža zadrži vlagu, čime se postiže zdrav, svež i sjajan izgled kože.

Eucerin AQUAporin ACTIVE linija poboljšava sopstveni sistem hidratacije kože.

Dehidrirana koža

Dehidrirana koža je koža kojoj nedostaje voda. Ova vrsta kože obično je suva i osetljiva na uricaje poput hladnoće, vetra i suvog zraka. Dehidrirana koža može biti znak da vaša hidrolipidna barijera nije u stanju zaštititi kožu i održavati vlagu, ili da nedostaje vlaga u vašem telu.

Kako prepoznati dehidriranu kožu?

Dehidratacija kože se ispoljava gubitkom sjaja i nelagodnog osećaja sa manje ili više izraženim osećajem zatezanja: koža zateže, naročito nakon umivanja, a takođe se mogu uočiti i skvame. Radi se o neuobičajenom i prolaznom stanju koje nije nužno vezano sa suvi tip kože. Dakle, masni tip kože može takođe imati ove periode dehidratacije.

Osetljiva koža

Vaša koža je često crvena. Vidljivi su mali krvni sudovi. Vaša koža se peruta, zategnuta je, reaktivna. Osetljiva koža se može manifestovati na različite načine. Simptomi osetljive kože uključuju peckanje, osećaj toplote, zatezanje, nelagodnost i difuzno ili lokalizovano crvenilo.

Ako imate dehidriranu ili osetljivu kožu, važno je koristiti proizvode koji će hidrirati i štititi kožu. To uključuje korišćenje proizvoda bez iritirajućih sastojaka, kao i proizvoda koji sadrže blage, hidratantne sastojke poput gliko-glicero i vitamina E.