• ERBAVEN RETARD TABLETE

ERBAVEN RETARD TABLETE

Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida.

Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice.
Trokserutin (flavonoid dobijen iz cvetova japanskog bagrema) se koristi u tretmanu venske insuficijencije, deluje protiv oticanja nogu i poboljšava mikrocirkulaciju. Aktivni sastojci biljnih ekstrakata deluju povoljno na zidove vena, smanjuju oticanje nogu i pucanje kapilara, ublažavaju crvenilo, grčeve i trnjenje nogu.

Redovno korišćenje erbaven tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile.

Specijalna fromulacija tableta omogućava da se aktivni sastojci postepeno oslobađaju i resorbuju u gastrointestinalnom traktu čime se postiže produženo (retard) delovanje i organizam ima mogućnost da maksimalno apsorbuje sve aktivne sastojke.

 

Delovanje aktivnih sastojaka:

TROKSERUTIN - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema, efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i povoljno utiče na mikrocirkulaciju. 

DIVLJI KESTEN - prirodno bogat escinom, pospešuje vazokonstrikciju smanjujući na taj način propadanje vena i kapilara i poboljšava funkciju perifernih krvnih sudova.

CENTELA - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.

CRVENO GROŽĐE - zahvaljujući svom sadržaju antocijanozida i leukoantocijana, deluje kao vazotonik i sprečava pucanje kapilara.

RUSKUS ojačava zidove krvnih sudova i poboljšava venski tonus. Poboljšava eliminaciju prekomernih tečnosti stimulišući diurezu.

BOROVNICA sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak edema.

Upozorenje:  ne preporučuje se u trudnoći.

 

Proizvod ne sadrži: gluten i GMO.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

 

Broj rešenja i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije 8541/2016 od 29.02.2016.godine.

Aktivni sastojci

Troxerutin ........................................................ 300 mg

Suvi ekstrakt kore divljeg kestena (Aesculus hippocastanum, stan. 3-4% triterpenskih glikozida) ........................... 60mg

Suvi ekstrakt herbe centele (Centella asiatica, stand. 2%

 triterpena) ....................... 30 mg

Suvi ekstrakt lista vinove loze (Vitis vinifera, stand. 5% ukupnih polifenola) ................................. 30mg

Suvi ekstrakt rizoma veprine (Ruskus aculeatus, stand. 5% ukupnih saponina, računato kao ruskogenin) ................. 20 mg

Suvi ekstrakt ploda borovnice (Vaccinium myrthillus, stand. 15% antocijana) ........ 20 mg

Način upotrebe

 1 tableta dnevno

Pakovanje

30 tableta

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ERBAVEN RETARD TABLETE

  • Brend: ESI
  • Šifra: BR-2245
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 893,00 din


Tagovi: erbaven, tablete, mikrocirkulacija, insuficijencija