Apotekaonline
Korpa

Embryolisse linija

EMBRYOLISSE VIŠENAMENSKI MLEČNI PUDER
SNIŽENA CENA -5 %
Brend: EMBRYOLISSE
EMBRYOLISSE VIŠENAMENSKI MLEČNI PUDER
Embryolisse puder u prahu na bazi 3 kokosova ekstrakta namenjen da se koristi kao pena za čišćenje ili piling lica, ostavlja kožu čistom, glatkom i blistavom. Formulacija sa 99% sastojaka prirodnog porekla ima ulogu da pročišćava, zaglađuje i revitalizuje kožu. Pogodno za sve tipove kože, čak i oset..
2.793,00 RSD 2.940,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)

Nega treba da sadrži samo neophodne aktivne supstance potrebne koži da bi ostala zdrava i lepa – ni manje, ni više od toga. Ova tako jednostavna i utoliko bolja filozofija jednog dermatologa iz 1950. i dan danas čini suštinu filozofije brenda Embryolisse, brenda za koji ste sigurno čuli. Jer postoje proizvodi koje zna ceo svet, koji imaju kultni status i o kojima se ne raspravlja. Postoje razne kreme proizvedene u Francuskoj, ali kada se negde u svetu spomene „francuska krema“ misli se samo na jednu: Embryolisse Lait-Crème Concentré.

 • TOLERANCIJA:
  Količina aktivnih sastojaka svih Embryolisse preparata pažljivo je odmerena, prema principu: samo neophodni sastojci, u izbalansiranoj koncentraciji. Tako se izbegava zamor kože i podiže nivo tolerancije.
 • EFIKASNOST:
  Prioritet se daje sastojcima prirodnog porekla, sa dugom tradicijom upotrebe u kozmetici, poreklom iz cveća ili voća: ši puter, aloja vera, soja, pčelinji vosak, hijaluronska kiselina ili kolagen. Težnja brenda je da se udeo prirodnih sastojaka stalno povećava. Uz njih se koriste i dermatološki aktivni sastojci čiji su efekti potvrđeni u medicini i kozmetici. Sintetički sastojci se koriste da daju formuli prijatnu teksturu, dobar osećaj na koži i bezbednost – konzervansi su neophodni da spreče kontaminaciju bakterijama, a UV filteri da zaštite od sunčevog zračenja.
 • UŽIVANJE: U imenu brenda sadržana je francuska reč “lisse” koja znači „glatko“ – i donekle objašnjava baršunast, mek osećaj koji imate kada nanesete Embryolisse negu.
 • JEDNOSTAVNOST: Još jedan prioritet za Embryolisse: multifunkcionalnost. Proizvodi su namenjeni jednostavnoj i efektnoj nezi kože lica i tela. Jedna od tajni uspeha Lait-Crème Concentré kreme je i mogućnost da se koristi za negu lica i tela, kao maska, podloga za šminku, sredstvo za skidanje šminke, nega ruku, umirivanje ispucalih vrhova kose, kao „after-sun“ i „after-shave“ kremu i uvek kada je potrebna brza hidratacija i umirivanje kože.
 • POVERENJE: I dalje je ovonezavisni porodični brend, svi preparati su proizvedeni u Francuskoj, pod farmaceutskom kontrolom, dermatološki testirani, u saradnji sa naučnicima i make-up umetnicima. Formule su transparentne i lako razumljive svim korisnicima.
 • UNIVEZALNOST: Embryolisse je podjednako dobra nega za devojčice koje traže prvu kremu, njihove mame koje žele efikasnu i jednostavnu negu, koja je i dobra podloga za šminku, bake kojima je potrebna jača hidratacija, ali i tate kojima je potrebno da umire kožu nakon brijanja. Dobro izbalansirani, Embryolisse preparati obezbeđuju kompletne dnevne potrebe hrane i vode za različite tipove kože.
 • EKOLOŠKA OSVEŠĆENOST I POSVEĆENOST: Svestan da su planeta i njeni okeani u velikoj opasnosti, a ekološke akcije neophodne što pre, Embryolisse kontinuirano radi na smanjivanju svog ekološkog traga, počev od pakovanja. Eliminisane su nepotrebne kutije, špatule i dodatni poklopci na teglicama. Plastične tube zamenjene su aluminijumskim. Male plastične bočice – staklenim. U prostorijama kompanije izbačeno je jednokratno posuđe i uvedeno stakleno. Štampa se samo ako je neophodno i to na recikliranom papiru.