Apotekaonline
Korpa

ECOMER PLUS OMEGA 3 60 KAPSULA

ECOMER PLUS OMEGA 3 60 KAPSULA
2,420.00 RSD
 • Lager: Artikla nema u proizvodnji
 • Brend: MEDICA NATUMIN
 • Šifra proizvoda: 2206-60
Kupovina: 0
Pregleda: 2576

Opis proizvoda

ECOMER®  plus Omega 3, 60 kapsula

Ecomer plus Omega 3 je visoko koncentrovan proizvod koji sadrži riblje ulje kao izvor nezasićenih masnih kiselina, ulje iz ajkuline jetre kao izvor alkilglicerola, uz dodatak vitamina E.

U ovom proizvodu je udružen blagotvoran efekat alkilglicerola - jačaju imunitet i deluju antioksidativno i zaštitni efekat omega- 3 nezasićenih masnih kiselina na kardio-vaskularni sistem - utiču na smanjenje triglicerida i holesterola, ublažavajući njihovo taloženje na zidove krvnih sudova.

Alkilgliceroli

Alkilgliceroli su supstance koje su prisutne u našem organizmu i imaju važnu ulogu u jačanju imuniteta. Prirodan izvor sa najvećom koncentracijom alkilglicerola je u ulju ajkuline jetre. Odnos alkilglicerola  u majčinom mleku poslužio je kao model po kome je odabrana kombinacija Ecomer alkilglicerola.

Omega- 3 nezasićene masne kiseline

Omega- 3 nezasićene masne kiseline smatraju se esencijalnim jer su neophodne za veliki broj metaboličkih procesa. Pošto organizam nije u stanju da ih sintetiše, preporuka je da se unose putem hrane ili dijetetskih suplemenata. Najveći izvor ovih supstanci je u plavoj morskoj ribi i ribljem ulju.

Ecomer plus Omega 3 se preporučuje kod:

 • kardiovaskularnihoboljenja;
 • prevencije infarkta miokarada i moždanog udara;
 • nepravilnog srčanog ritma;
 • povišenih vrednosti holesterola i triglicerida;
 • prevencija tromboze i ateroskleroze;
 • stresa;
 • visokog krvnog pritiska, dijabetesa i psorijaze.

 

Sadržaj :

Ecomer plus Omega 3 u 2 kapsule sadrži:

 • 500 mg uljaizajkulinejetre sa 100 mg alkilglicerola
 • 500 mg ribljeg ulja sa 150 mg EPA, 100 mg  DHA i 50 mg ostalih omega- 3 nezasićenih masnih kiselina.

Primena:

 • preventivno: 2 kapsule dnevno (1x2);
 • kod povišenih vrednosti triglicerida i holesterola:4 kapsule dnevno (2x2).

Nema poznatih neželjenih dejstava.

Preporučuje se upotreba u trajanju od najmanje tri meseca.

Može se koristiti bez vremenskog ograničenja.

Proizvod nije namenjen deci i trudnicama.

Pacijenti na antikoagulantnoj terapiji bi trebalo da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe ovog proizvoda.

 

Pakovanje Ecomer plus Omega 3: od 60  kapsula.

Proizvođač NatuminPharma AB Švedska

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.