Apotekaonline
Korpa

DR. CUBANO - LECISAN

DR. CUBANO - LECISAN
SNIŽENA CENA -56 %
DR. CUBANO - LECISAN
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.249,00 RSD
2.835,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: DR CUBANO
 • Šifra proizvoda: 2025

Opis proizvoda

Opis proizvoda:
Soja je visokoproteinska hrana koja je još oko 3.000 godina pre nove ere u Kini smatrana jednom od pet svetskih semena, jer sadrži skoro sve esencijalne aminokiseline potrebne telu za proizvodnju sopstvenih proteina. U njenom hemijskom sastavu nalaze se ugljeni hidrati, proteini visoke biološke vrednosti, lipidi, vlakna, saponozidi, vitamini i minerali, kao i enzimi, fitinska kiselina i izoflavoni, koji su supstance koje mu daju posebne karakteristike, kao i fosfatidil-holin, fosfatidil-etanolamin i fosfatidil-inozitol, zajedno sa drugim komponentama. Upravo iz ovog razloga, interesovanje za soju poslednjih decenija beleži sve veći porast.  Lecitin je generički naziv za označavanje masnih supstanci koje su deo životinjskih i biljnih tkiva. Prvi put ga je izolovao 1846. godine francuski hemičar i farmaceut Teodor Gobli iz žumanca, a kasnije je uspostavio kompletnu hemijsku formulu i pokazao prisustvo lecitina u raznim biološkim uzorcima. Najznačajniji lecitin biljnog porekla je sojin lecitin i on se dobija iz ulja soje. Sojin lecitin je jedna od najzdravijih i najpreporučljivijih biljnih masti zbog svojih prednosti i terapeutskih svojstava koja su poznata širom sveta. 

Lecitin je složena mešavina fosfolipida (fosfatidil-holin, fosfatidil-etanolamin, fosfatidil-inozitol i fosfatidil-serin) i triglicerida, a fosfolipidi čine 25% moždane mase i formiraju zaštitni omotač oko nervnih ćelija i na taj način štite njihovu ćelijsku funkciju. Studije sprovedene o efektima sojinog lecitina na centralni nervni sistem pokazale su da sojin lecitin pomaže mozgu u učenju i pamćenju, smanjenju stresa, kao i smanjenju neurodegeneracije i prevencije demencije i Alchajmerove bolesti. (1)(3) Lecitin je vrsta masti koju proizvodi jetra, koja je deo svih ćelija u telu i odlučujuća je u regulaciji i metabolizmu masti, čime pomaže u održavanju holesterola u krvi u suspenziji i sprečava njegovu akumulaciju u zidovima arterija i vena, koja je uzrok perifernih vaskularnih bolesti. Lecitin se osim u jetri, proizvodi i u drugim važnim organima, kao što je srce. Kao sredstvo za zdravlje srca, lecitin sprečava oštećenja koja mogu nastati od bolesti koronarne arterije. Sprečavanje lepljenja holesterola i drugih masti je vitalna funkcija za opšte zdravlje svakoga ko ima predispoziciju za srčana oboljenja i druge kardiovaskularne bolesti. Podmazivanje koje obezbeđuje lecitin stvara klizav premaz na koji se teško lepe velike masne naslage, a kada one ne mogu da prianjaju za određene delove tela, one se transportuju u jetru gde se metabolišu i pretvaraju u energiju.

 • Poboljšava intelektualne performanse i pamćenje
 • Ima umirujuče dejstvo
 • Reguliše nivo holesterola
 • Učestvuje u detoksikaciji i štiti jetru
 • Učestvuje u metabolizmu masti
 • Doprinosi kardiovaskularnom zdravlju
 • Smanjuje reumatske bolove u zglobovima
 • Sagorevanje masnoće u telu, i dr.

Proizvod je u vidu tablete za žvakanje sa ukusom mente – Kubanska formula koja ima nekoliko prednosti u odnosu na druge farmaceutske oblike ovog proizvoda – tableta garantuje stabilnost i efikasnost dodatka ishrani, jer je smanjena mogućnost mikrobiološke kontaminacije, obezbeđuje se da pacijent unese tačnu dnevnu dozu, a etarsko ulje nane doprinosi boljem ukusu.

Važno je napomenuti da je sojin lecitin koji se koristi kao sirovina u tabletama potpuno prirodan, uzgojen bez genetski modifikovanih zrna soje i zbog toga je netoksičan i bezbedan za upotrebu, a njen dobavljač je Fabrika za preradu soje (Planta Procesadora de Soya-PPS) iz Santiago de Cuba. Koristi se u prirodnom stanju, sertifikovan od strane dobavljača, a njegov kvalitet je potvrdjen u skladu sa Farmakopejom Sjedinjenih Američkih Država (USP 35/NF 30).

Preparat je odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i upisan u bazu podataka pod brojem 19926/2021 od 23.11.2021. god.  

Sastav:

 • Lecitin (iz soje)

Način upotrebe:
3 puta dnevno sažvakati po 1 tabletu LECISAN-a

Važno:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina.

Pakovanje:
30 tableta

VIDEO O DR CUBANO
Dr. Cubano proizvodi su vrhunski proizvodi koji se fokusiraju na unapređenje i održavanje zdravlja. Uz Dr. Cubano proizvode, možete očekivati poboljšanje svog zdravlja na prirodan način, uz minimalne neželjene efekte. Ovi proizvodi su odličan izbor za sve one koji žele da postignu balans i harmoniju u svom organizmu i da unaprede svoj životni stil. Ono što je posebno važno da znate jeste da imamo više snimaka proizvoda. Samo skrolujte levo i desno kako biste imali detaljniji uvid o proizvodima. Na taj način možete bolje razumeti i odabrati proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama.
INNVENTA D-MANOZINN
INNVENTA D-MANOZINN
INNVENTA D-MANOZINN
Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).

Tagovi: dr , cubano , - , lecisan