Meni
Korpa

Dr COLIĆ LIPOBLOCK OCEAN TABLETE

Dr COLIĆ LIPOBLOCK OCEAN TABLETE
Dr COLIĆ LIPOBLOCK OCEAN TABLETE
1.999,00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Šifra proizvoda: BR-2177
Kupovina: 101
Pregleda: 15

ID-alG je aktivni sastojak Lipoblock tableta dobijen iz braon algi Atlanskog okeana, i prvi prirodan sastojak za regulisanje telesne težine koji je ispunio zahtev klinički dokazane efikasnosti i bezbednosti. Studija je dokazala da deluje mehanizmom  blokiranja enzima odgovornih za varenje masti i ugljenih hidrata.

Izostajanjem varenja, dolazi do smanjenja kalorijske vrednosti hrane i pokretanja razgradnje depoa masnog tkiva. Studija je pokazala da 100% izgubljene mase potiče od masnog tkiva i da je terapija tokom dva meseca bila bezbedna za  zdravlje i funkciju  jetre pacijenata.
Lipoblock Ocean sadrži ekstrakt braon algi, ID-alG™ koji je razvijan uz snažnu naučnu podršku francuskog instituta Bio Serae.
Klinička studija, radjena na gojaznim ženama, dokazuje da ID-alG™ smanjuje unos kalorija putem ograničene apsorpcije ugljenih hidrata i masti.
ID-alG™  je nominovan medju pet sastojaka za titulu „Health Ingredients 2010.“ na evropskom sajmu prirodnih namirnica u Madridu, što je potvrda njegovog prirodnog porekla i bezbednosti Lipoblock Ocean kao finalnog proizvoda.
 
NAČIN PRIMENE:
1 tableta pre obroka, 2 X dnevno.
Pravilnim uzimanjem dolazi do gubitka težine i favorizovanog trošenja masnih naslaga na mestima gde su najizraženije.
 
PAKOVANJE: 60 tableta
Tagovi: lipoblock , ocean , jetra , dr , colic , gojaznost