• HARMONY TOTAL FIBER BILJNA VLAKNA

Harmony total fiber-rastvorna biljna vlakna koja doprinose poboljšanju opšteg stanja organizma i brzo vraćaju izgubljenu energiju.
Rastvorna biljna vlakna brzo stvaraju osećaj sitosti i obuzdavaju prejedanje, što na duže staze utiče na smanjenje telesne mase.
Snižavaju nivo holesterola i triglicerida u krvi. Vezuju holesterol i žučne kiseline i pospešuju njihovu eliminaciju, što dovodi do sinteze žučnih kiselina iz endogenog holesterola i do smanjenja nivoa lošeg LDL holesterola u krvi.
Kontrolišu nivo šećera u krvi i smanjuju oscilacije u sekreciji insulina nakon obroka. Dovodeći u ravnotežu nivo insulina, pomažu da telo manje skladišti masti, prvenstveno na onim mestima gde se najviše nakupljaju. Dugoročnim uzimanjem smanjuje se rizik od dijabetesa i drugih hroničnih bolesti.
Vlakna poboljšavaju stanje digestivnog trakta. Kod dijareje, deluju kao prebiotik, pomažu razvoj probiotskih sojeva u interstinalnoj mikroflori. Takođe, vezuju za sebe tečnost i izbacuju je sa toksinima iz organizma. Mogu se uzimati redovno, nema opasnosti od stvaranja navike.

PAKOVANJE: 150g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

HARMONY TOTAL FIBER BILJNA VLAKNA

  • Brend: ESENSA
  • Šifra: 40000712
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 778,00 din


Tagovi: harmony, total, fiber, poboljsanje, organizma, energija, secer, dijabeticari, prebiotik