• CHLOROXYGEN

CHLOROXYGEN® – SUPER HRANA BROJ 1

KONCENTROVANI HLOROFIL + KISEONIK

16 PUTA JAČA KONCENTRACIJA HLOROFILA OD STANDARDA

Opis proizvoda:

Povećajte svoje energetske nivoe prirodno sa ChlorOxygenom. Na ovaj način dobijate energiju bez šećera, kofeina, ili drugih stimulansa.
 

Zdravstvene Prednosti CHLOROXYGEN®

Izgrađuje Bolju Krv

Ispunjava Vaše Potrebe za Kiseonikom

Maksimalno Jača Funkciju Pluća

Trenutno Podiže Nivo Energije

Povećava Nivo HematokritaTokom Trudnoće

Pomaže Alimatizaciju na Višim Nadmorskim Visinama

ZDRAVSTVENE KORISTI

Povećana oksigenacija- telo proizvodi više energije

ChlorOxygen zadovoljava potrebe vašeg tela za kiseonikom na dva načina.Prvo, pošto crvena krvna zrnca putuju kroz pluća, ChlorOxygen aktivira te ćelije i pretvara ih u neodoljiv magnet za kiseonik.Dostavljeno do tkiva, ovo izobilje kiseonika zadovoljava gladne ćelije i povećava energiju.
Zatim, ChlorOxygen gradi bolju krv tako što obezbeđuje vaše telo sa gradivnim materijama neophodnim za izgradnju i održavanje zdravih nivoa crvenih krvnih zrnaca.


Eritrociti

Hlorofil pomaže u obnavljanju crvenih krvnih zrnaca. Deluje na molekularnom i ćelijskom nivou i doprinosi obnavljanju tela. Hlorofil je bogat živim enzimima koji pomažu u prečišćavanja krvi i doprinosi isporuci kiseonika do unutrašnjih organa.

Snažan Imuni Sistem

ChlorOxygen pomaže u jačanju ćelijskih zidova i ukupnog imunog sistema organizma. Anaerobne bakterije koje promovišu razvoj bolesti ne mogu da opstanu u alkalnoj sredini koju obezbeđuje ChlorOxygen. Pored toga, hlorofil je snabdevač kiseonika u telesnim tkivima, pomaže u savladavanju bolesti i ubrzava proces ozdravljenja, značajno podiže nivo energije.

Detoksikacija

ChlorOxygen ima kvalitet pročišćavanja koji doprinosedetoksikaciji. Obilje kiseonika u tkivima i krvi podstiče oslobađanje od štetnih nečistoća i toksina. U sprezi sa mutagenima ima sposobnost vezivanja i izbacivanja otrovnih hemikalija i teških metala, kao što je na primer živa, iz organizma. Ovo pomaže u detoksikaciji i oživljavanju jetre. Takođe je efikasan u smanjivanju štetnih efekata zračenja i pomaže da se eliminišu pesticidi i depoziti lekova iz tela.

 

DigestivnoZdravlje

ChlorOxygen promoviše zdravo varenje, podržava crevnu floru i stimuliše pokrete creva. Deluje kao prirodni lek za crevni trakt i pomaže u obnovi oštećenog crevnog tkiva. Dijete koje su deficitarne u zelenom povrću i uključuju uglavnom crveno meso predstavlja povećanu opasnost za poremećaj debelog creva. Prema istraživanjima, ChlorOxygen olakšava čišćenje inhibiranjem citotoksičnosti indukovane dijetetskim jedinjenjima gvožđa i sprečavanje širenja kolonocita. Efikasan je kod opstipacije i ublažava nelagodnost izazvanu nadutošću.

Antimikrobna Svojstva

ChlorOxygen ima efikasne antimikrobne osobine. Studije su pokazale efekat ozdravljenja alkalnim hlorofilom u borbi protiv medicinskog stanja koje se naziva Candidaalbicans koja je infekcija uzrokovana prekomernim prerastanjem gljivice Kandide koja je normalno već prisutna u malim količinama u ljudskom telu.

Kiselo - Bazna Ravnoteža

ChlorOxygen pomaže u balansiranju kiselo- bazne ravnoteže u telu. Magnezijum prisutan je visoko alkalan mineral. Održavanjem odgovarajuće alkalnosti i nivoa kiseonika u telu, sprečava se razvoj i rast patogena. Magnezijum prisutan u hlorofilu igra važnu ulogu u održavanju kardiovaskularnog zdravlja, funkcionisanju bubrega, mišića, jetre i mozga.

Insomnija ( nesanica)

ChlorOxygen ima umirujuće dejstvo na nervni sistem i pomaže u smanjenju simptoma nesanice, nervne razdražljivosti i opšte telesne iscrpljenosti.

Hranljiva Vrednost ChlorOxygena i Antioksidativna snaga

ChlorOxygen je SUPER HRANA, ima jak antioksidantni kapacitet i sadrži značajne količine esencijalnih vitamina, minerala, antioksidanata i masnih kiselina. Svojstva hlorofila da neutrališe štetne efekte slobodnih radikala i, samim tim oksidacionog stresa, štiti organizam od razvoja raznih bolesti.
 

Karcinom

ChlorOxygen je efikasn protiv karcinomadebelog creva i stimuliše proces apoptoze. Primarna funkcija apoptoze je uništavanje oštećenih, mutiranih i inficiranih ćelija. Obezbeđuje zaštitu od širokog spektra karcinogena prisutnih u vazduhu, kuvanim jelima i žitaricama. Studije su pokazale da pomaže u ograničavanju gastrointestinalne apsorpcije štetnih toksina poznatijih kao aflatoksini. Hlorofil i njegov derivat hlorofilin inhibira metabolizam ovih prokarcinogena koji mogu oštetiti DNA i tako dovesti do raka jetre i hepatitisa. Dalja istraživanja sprovedena u tom pogledu su dokazala preventivni efekti hlorofila kod hemoterapije, posedujeantimutagena svojstva.

 

Artritis

Anti-inflamatorna svojstva su korisna za artritis. Studije su pokazale da hlorofil i njegovi derivati ometaju rast bakterija indukovanih inflamacijom. Ova zaštitna priroda hlorofilakorisna je kod bolnih medicinskih stanja kao što su fibromijalgija i artritis.

 

Podmlađujuća Svojstva

ChlorOxygen pomaže u borbi protiv efekata starenja i podržava održavanje zdravih tkiva zbog bogatstva antioksidanata i prisustva magnezijuma. Stimuliše protiv starenja enzima i podstiče zdrav i mladalački izgled kože. Pored ovog, vitamin K koji je prisutan čisti i podmlađuje nadbubrežne žlezde i poboljšava adrenalnu funkciju u organizmu.


Osvežavajuća Svojstva

ChlorOxygen je efikasan preparat za borbu protiv lošeg zadaha i koristi se u tečnostima za ispiranje usta. Slabo varenje je jedan od glavnih uzroka lošeg zadaha. Obavlja dvostruku aktivnost, eliminiše zadah iz usta i grla i stimuliše digestivno zdravlje tako što čisti debelo crevo i krvotok. Osvežavajući efekat hlorofila je takođe prisutan kod rana koje zaudaraju. Primenjuje se oralno kod bolesnika sa kolostomijom i metaboličkimporemećajima kao što su trimetilaminurija da se smanji fekalni i urinarni miris.

 

Zarastanje Rana

ChlorOxygen je izuzetanisceljitelj rana. Studije potvrđuju da je upotreba hlorofila vrlo efikasno rešenje u lečenju rana i opekotina. Pomaže smanjenje lokalne upale, jača tkivo, pomaže u uništavanju bakterija i poboljšava otpornost ćelija protiv infekcija. Sprečava rast bakterija dezinfikujući životnu sredinu. Takođe je efikasankodhroničnih čireva na nogama kao i kod ulceracreva.

 

Jake Kosti i Mišići

ChlorOxygen pomaže u formiranju i održavanju jakih kostiju. Centralni atom molekula hlorofila je magnezijum i igra važnu ulogu u zdravlju kostiju zajedno sa drugim važnim hranljivim sastojcima, kao što su kalcijum i vitamin D. Takođe doprinosi toniranju, kontrakciji i relaksaciji mišića.

Zgrušavanje Krvi

ChlorOxygen sadrži vitamin K koji je od vitalnog značaja za normalno zgrušavanje krvi. Koristi se u naturopatiji za lečenje krvarenja iz nosa i za žene koje pate od anemičnih stanja i teškog krvarenja tokom ciklusa.
 

Kamen u Bubregu

ChlorOxygen pomaže u sprečavanju stvaranja kamena u bubregu. Vitamin K prisutan u hlorofilu sjedinjuje se u urinu i pomaže smanjenju rasta kalcijumskih kristala oksalata.

Upala Sinusa

ChlorOxygen je efikasn u lečenju raznih respiratornih infekcija i drugih stanja kao što su prehlada, rinitis i sinusitis.

Hormonski Balans

ChlorOxygen je koristan za održavanje hormonskog balansa kod oba pola.

Pankreatitis

ChlorOxygen se predlaže od strane zdravstvenih radnika u lečenju hroničnog pankreatitisa. Prema istraživanju sprovedenom u tom smislu, on pomaže u ublažavanju temperature i ublažavanju bolova u stomaku i tegoba pankreatitisa bez izazivanja bilo kakvih neželjenih efekata.

Oralno Zdravlje

ChlorOxygen pomaže u lečenju stomatoloških problema kao što je gnoj. Koristi se za lečenje simptoma oralnih infekcija i za umirenje upala i krvarenja desni.

Opis

Visoko koncentrisan
Formula kojoj se veruje od 1969. godine
Bez glutena, konzervansa i alkohola
Nije potrebno čuvati u frižideru
36 kapi = 100mg Hlorofila
Prijatan slatkast ukus trave
Biljni Preparat
1 ozChlorOxygena  jednak je po snazi sa 16 oz. hlorofila

Preporučena upotreba:
18-36 kapi u vodi, dva puta dnevno.

Pomoćni sastojci:
Prečišćena voda, biljni glicerin, maltodekstrin, nije- GMO.

Upozorenje:
Može se pojaviti tamno zelena stolica u prvih nekoliko dana

Pakovanje: 29,6 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

CHLOROXYGEN

  • Šifra: 20161348
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 5.250,00 din


Tagovi: felica, chloroxygen, kiseonik, crvene krvna zrnca, pluća, trudnoća, eritrociti, hlorofil, imunitet, imuni sistem, detoksikacija, digestivno zdravlje, kandida, ph balans, insomnija, nesanica, karcinom, artritis, zarastanje rana, kosti, zglobovi, misici, ka