Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Zujanje u ušima

Zujanje u ušima
Brend: SODIMED
A CERUMEN SPREJ 40ml
A CERUMEN SPREJ, 40mlOpis proizvoda:2 u 1 formulacija, idealna za redovnu higijenu uha i za terapiju ceruminoznih čepovaZahvaljujući surfaktantima nežno će očistiti ušni kanal i prevenirati nagomilavanje cerumena           &nb..
799,00 RSD
GINKOGUARD PLUS KAPSULE
Osnovne namene, delovanje: -  Cirkulacija -  Koncentracija -  Glavobolja -  Ujanje u ušima -  VrtoglavicaSastav preparata : Ginko biloba 100 mg. Magnezijum 200 mg. Kola 85 mg. ..
899,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
GYNKGOBIL FORTE 30 KAPSULA
SVOJSTVA I DELOVANJE: Ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba sadrži brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba..
607,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
GYNKGOBIL KAPI
Sadrži ekstrakt lista Ginko bilobe, a deluje kao prirodni antioksidans, neuro i kardioprotektiv. Poboljšava pamćenje, koncentraciju i cirkulaciju.PREPORUČUJE SE KOD: -  Oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, kao i slabog pamćenja, naročito kod ljudi starije živo..
400,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
GYNKGOBIL KAPSULE
SVOJSTVA I DELOVANJE: Ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba sadrži brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba..
483,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
MAXI GYNKGOBIL FORTE 60 KAPSULA
MAXI GYNKGOBIL FORTE 60 KAPSULAOpis proizvoda:Gynkgobil® je prirodna pomoć:u održavanju optimalne periferne cirkulacije i očuvanju zdravlja krvnih sudova ekstremiteta u očuvanju kognitivnih sposobnosti i u toku povećanih intelektualnih naprezanja kod vrtoglavice i zujanja u ušima ..
1.059,00 RSD
NATURAL WEALTH ABC PLUS ULTRA
Ultra snažna NAUČNO uravnotežena multivitaminsko multimineralna formula.Sadrži pčelinji propolis i matičnu mleč koji su korisni za imunitet, 15 vitamina i 12 minerala uz holin i inozitol kao prirodne lipotropike, rutin, prah šipka i limunske bioflavonoide neophodne za apsorpciju vitamina ..
3.323,00 RSD
OHROPAX COLOR ČEPOVI TUBA a2
OHROPAX® ColorLuksuz za uši2 šarena čepića za uši od penastog materijala u tuba pakovanju.„cool“, trendovski i efikasni protiv bukeOHROPAX Color čepići pokazuju buci mrtvo hladno ko je gazda!Čepići za uši od mekanog, dermatološki ispitanog penastog materijala. Šareno obojeni..
276,00 RSD
OHROPAX MINI SILICON ČEPOVI ZA UŠI A8
OHROPAX® Mini SiliconLuksuz za uši 8 čepića za uši od silikona. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo.Ne propušta buku, vodu i vetar.OHROPAX Silicon sastoji se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotrebljiv materijal idealno je rešenje za zaštitu ušiju. Moguće je ..
727,00 RSD
OHROPAX SILICON ČEPOVI ZA UŠI TUBA a2
OHROPAX® Silicon a2 tuba Luksuz za uši Novo 2 čepića za uši u tubi od silikona. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo. Ne propušta buku, vodu i vetar. OHROPAX Silicon sastoji se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotrebljiv materijal idealno je rešenje za zaštitu ušiju. Moguće je ..
356,00 RSD
OHROPAX SILIKON ČEPOVI ZA UŠI A6
OHROPAX® SiliconLuksuz za uši 6 čepića za uši od silikona. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo.Ne propušta buku, vodu i vetar.OHROPAX Silicon sastoji se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotrebljiv materijal idealno je rešenje za zaštitu ušiju. Moguće je fle..
958,00 RSD
OHROPAX WIND-WOLLE ČEPOVI a12
OHROPAX Windwolle Sa čepovima za uši OHROPAX Windwolle, vaše uši će uvek biti zadovoljne, bez obzira na vremenske prilike.  Suše, hladnoća i vlaga izuzetno su neprijatni za osetljivo ljudsko uvo.   Dobra vest je da postoji lak način da se brzo spreče takvi problem: jednostavno ug..
539,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)