Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Kijavica, alergijski rinitis, suvoća

Kijavica, alergijski rinitis, suvoća
INNVENTA RHINOSINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA RHINOSINN
RHINOSINN® se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.RHINOSINN® predstavlja izotonični rastvor za nos u spreju, medicinsko sredstvo I klase.Sastav: RHINOSINN® sadrži aktivne principe ulja eukaliptusa, ulja nane, ulj..
647,10 RSD 719,00 RSD
ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
SNIŽENA CENA -6 %
ANGINAL SPREJ ZA USTA SA ULJEM ČAJEVCA
Popust: 25%Akcija traje dok traju zalihe.Za održavanje zdravog grla. Za održavanje zdravih desni.higijena i održavanje zdravlja sluznice usta i grla smanjenje potencijalnih tegoba u grlu sprečavanje eventualnih upalnih procesa u ustima moguća prevencija parodontopatije suzbij..
693,00 RSD 735,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
HERBIKO SPREJ ZA NOS
Ovaj preparat se nalazi na akciji. Akciju možete pogledati OVDE.Herbiko® sprej za nos se preporučuje kod:    PREHLADE I KIJAVICE     NEPROHODNIH DISAJNIH PUTEVA     INFEKCIJE DISAJNIH PUTEVA     SINUZITISA     P..
290,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN BRONHIJE I GRLO PASTILE
HERBITUSSIN BRONHIJE I GRLO PASTILEOpis proizvoda:Biljne pastile Herbitussin bronhije i grlo imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, aktivnog i pasivnog pušenja, boravka u prašn..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN BRONHIJE PASTILE
HERBITUSSIN BRONHIJE PASTILEOpisproizvoda:Biljne pastile Herbitussin med i propolis imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u prašnj..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN GRLO PASTILE
HERBITUSSIN GRLO PASTILEOpis proizvoda:Biljne pastile Herbitussin grlo imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u prašnjavim i zadimljenim..
469,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN IMUNOSPREJ
HERBITUSSIN IMUNOSPREJ Opis proizvoda:Herbitussin imunosprej je prirodni preparat koji može imati blagotvorni efekat na sluzokožu usta, grla i disajnih puteva i može povoljno uticati na imuni odgovor organizma kod dece i odraslih.Patentirana formula za sublingvalnu i transbukalnu primenu ..
895,00 RSD
Brend: US PHARMACIA
HERBITUSSIN MED I PROPOLIS PASTILE
HERBITUSSIN MED I PROPOLIS PASTILEOpis proizvoda:Biljne pastile Herbitussin med i propolis imaju blagotvoran efekat na sluzokožu usta i grla, kao i funkciju gornjih respiratornih puteva. Posebno pogodne za primenu kod promuklosti, kod aktivnog i pasivnog pušenja, kod boravka u praš..
469,00 RSD
INNVENTA LARINGINN
SNIŽENA CENA -10 %
INNVENTA LARINGINN
LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane. Sastav: LARINGINN®  predstavlja..
676,80 RSD 752,00 RSD
Brend: RAZNO
LERTAL TABLETE
Lertal tablete su prirodni, dijetetski preparat koji se koristi u terapiji alergijskog rinitisa, konjunktivitisa i smanjuju alergijsku simptomatologiju.U svom sastavu imaju: KvercetinVitamin D3 i suvi ekstrakt crne koprive (Perilla frutescens B.)Kvercetin, biljni flavonoid, deluje tako što stabilizu..
959,00 RSD
Brend: ESENSA
MARISOL ECTOIN SPREJ
MARISOL ECTOIN SPREJOpis proizvoda:Marisol ectoin sprej rastvor za nos je izotoničan rastvor morske soli sa ektoinom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina, posebno u sezoni al..
599,00 RSD
Brend: ESENSA
MARISOL FRESH SPREJ
Marisol fresh sprej rastvor za nos je rastvor morske soli sa etarskim uljima mente i eukaliptusa. Marisol fresh olakšava cirkulisanje vazduha kroz gornje disajne puteve, a to je naročito korisno kod prehlade,gripa i problema sa sinusima. Etarsko ulje eukaliptusa deluje antiseptično i smanjuje..
432,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 52 (5 strana)