Apotekaonline
Korpa

Srce i krvni sudovi, cirkulacija - ateroskleroza

Srce i krvni sudovi, cirkulacija kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži najbolju ponudu dijetetskih suplemenata koji će Vam pomoći u održavanju zdrave cirkulacije, očuvanju krvnih sudova i samim tim, zdravlje srca,

Srce i krvni sudovi, cirkulacija treba da budu zdravi kako bi izbegli neke od uobičajenih oboljenja kao što su ateroskleroza, povišeni pritisak, bolovi u venama, loša centralna cirkulacija i drugi.

Srce i krvni sudovi, cirkulacija kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs su tu da vam pruže podršku o očuvanju Vašeg zdravlja!

VENOLIT AVE PATCHOpis proizvoda:Hidrogelni flaster za jednokratnu upotrebu koji se može seći na odgovarajuće dimenzijeSastav:-ekstrat iz lista vinove loze (Vitas Vinifera Leaf exstract)-resveratrol (stibenoid-tip prirodnog fenola, koji između ostalog ima antiinflamatorni efekat)-citrus f..
469,00 RSD
VENOVIN ELIKSIROpis proizvoda:Venovin je jedinstven preparat namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Upotreba Venovina može uspešno sprečiti pojavu tegoba kod oslabljene cirkulacije, arterioskleroze, tromboze, gangrene, krvnog prtiska, otvorenih rana. ..
1.320,00 RSD
VIDETRIL SPREJ 1000 IU po jednoj dozikomforno i 100% precizno doziranjenajbrža resorpcija i postizanje farmakološkog efektanajveća bioraspoloživost u poređenju sa drugim farmaceutskim oblicima150 dozastaklena ambalažaprijatan ukus jagode..
900,00 RSD
NAMENAViDetril® soft gel kapsule sadrže vitamin D (holekalciferol) u dozi od 2000 IU u uljanom obliku.Dnevni unos vitamina D u dozi od 1000-4000 IU je idealna količina za dostizanje zdravog nivoa vitamina D u krvi kod odraslih osoba.Suplementacija vitaminom D je neophodna kod osoba koj..
789,00 RSD
Brend: RAZNO
VIRIDIAN COENZIM Q10 30mg 30 KAPSULAOpis proizvoda: Koenzim Q10 se još naziva ubikinon i prirodno se javlja u organizmu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do sman..
2.049,00 RSD
Brend: RAZNO
VIRIDIAN COENZIM Q10 30mg 60 KAPSULAOpis proizvoda: Koenzim Q10 se još naziva ubikinon i prirodno se javlja u organizmu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do sman..
3.699,00 RSD
Brend: RAZNO
VIRIDIAN COENZIM Q10 KAPSULE 100mgOpis proizvoda: Koenzim Q10 se još naziva ubikinon i prirodno se javlja u organizmu. Ljudski organizam ima sposobnost sinteze koenzima Q10, ali se ona smanjuje posle 30. godine. Kao posledica smanjene produkcije ovog koenzima dolazi do smanje..
4.490,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
 VIT D3Opis proizvoda: Vitamin D je vitamin sunca: kad se izložimo sunčevoj svetlosti i ćelije naše kože apsorbuju UV B zrake dolazi do pretvaranja 7-dehidroholesterola u vitamin D3. Ipak, današnji način života često dovodi do smanjene sinteze Vitamina D3 u našem organi..
799,00 RSD
Vitalis Slim je bezbedan, potpuno prirodan, atestiran i proveren dijetetski proizvod za mršavljenje. A o tome najbolje svedoče korisnici koji su ga probali. Vitalis Slim će obezbediti da se najlakše oslobodite viška kilograma, izgledate mlađe, lepše i zdravije. Zategnućet..
1.299,00 RSD
Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu. Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako ..
1.255,00 RSD
VITAMIN C SA BIOFLAVONOIDIMAVitamin C je sigurno jedan od najpoznatijih vitamina, koji učestvuje u velikom broju metaboličkih procesa u našem telu. On doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i održavanju normalne ..
1.311,00 RSD
Brend: ANAFARM
 D3vit 400 IU - 30 mekih želatinskih kapsula Preparat D3 vit 400 IU je dijetetski suplement koji sadrži vitamin D3 u obliku mekih želatinskih kapsula. Kao dodatak ishrani, koristi se radi zadovoljenja dnevnih potreba kod odraslih i povećanih potreba za vitaminom D kod dece starije od 7 godina..
475,00 RSD
Prikazuje se 385 do 396 od 403 (34 strana)