• KAPILARUS KAPSULE
Kapilarus je dodatak ishrani koji sadrži dihidrokvercetin izolovan iz sibirskog ariša, antioksidans koji može pozitivno uticati na protok krvi i očuvanje zdravlja krvnih sudova. Dejstvo dihidrokvercetina, dobra podnošljivost i bezbednost pri upotrebi, potvrđeni su brojnim studijama, kao i u svakodnevnoj praksi u Rusiji gde se tradicionalno koristi više od 50 godina.

Područje primene

Kapilarus mogu da koriste osobe koje imaju simptome loše periferne cirkulacije (osećaj hladnoće, bol, peckanje, grčevi u rukama i nogama), kao i osobe koje su na svakodnevnoj terapiji kardiovaskularnih oboljenja (povišen krvni pritisak i masnoće u krvi) i dijabetesa.

Način upotrebe

Odraslima i deci starijoj od 14 godina preporučuje se po 1-2 kapsule 3 puta dnevno za vreme jela. Kapilarus treba uzimati kontinuirano najmanje 3 meseca, a prvi pozitivni efekti se zapažaju nakon 3 nedelje primene.

• Kapilarus ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata.
• Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
• Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.
• Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage. Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju.
Pakovanje sadrzi 90 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

KAPILARUS KAPSULE

  • 1.388,00 din


Tagovi: kapilarus, cuvar, kapilarna, cirkulacija, dijetski, proizvod, dodatak, ishrani, poviseni, pritisak, ivancic, sinovi,