Apotekaonline
Korpa

Preparati za iskašljavanje

Preparati za iskašljavanje
Brend: ABELA PHARM
Akcija traje dok traju zalihe.Velika prednost HERBIKO sirupa je što se može primenjivati i kod suvog kašlja za njegovo smirivanje, a i kod kašlja koji prati sekret za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje. Posebnim procesom proizvodnje omogućeno je ovakvo dv..
457,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
BRONCAMIL sirup - prirodna pomoć za dobro stanje disajnih puteva. Kašalj je prirodni odbrambeni refleks za otklanjanje sekreta i stranih tela a jedan od najčešćih simptoma zbog kojih se deca javljaju na pregled kod lekara . Ovaj refleks može biti vrlo dosadan i iscrplju..
799,00 RSD
Brend: APIPHARMA
APIMED TUSIK  SIRUPOpis proizvoda:Apimed Tusik sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa. Med je prirodno sredstvo s dokazanim antimikrobnim dejstvom, a propolis osim antimikobnog poseduje i imu..
715,00 RSD
Brend: INPHARM
INTUSIN PRAŠAKOpis proizvoda:Vaš prijatelj u borbi protiv kašlja. Intusin deluje kod suvog i produktivnog kašlja tako što razređuje bronhijalni sekret i pomaže njegovu eliminaciju iz disajnih puteva kod produktinog kašlja, dok takodje deluje povolj..
579,00 RSD
Pažljivo pročitajte ovo uputstvo jer ono sadrži informacije koje suvažne za Vas.Ovaj lek možete kupiti bez lekarskog recepta, za lečenje blažih bolesti bez pomoći Vašeg lekara. Pored toga, potrebno je da pažljivo koristite ovaj lek kako bi od njega dobili najbolje rezultate. Ako Vam je potr..
389,00 RSD
Brend: ESENSA
Api Pulmint sirup sa medom namenjen je kako deci tako i odraslim osobama. Api Pulmint sirup u svom sastavu sadrži ekstrakt korena jagorčevine, ekstrakt propolisa, med i tinkturu timijana. Ekstrakt korena jagorčevine i tinktura timijana podstiču izlučivanje i olakšavaju iskašljavanje br..
475,20 RSD
Brend: VITALON
PRIMENA: Bronhisept je dijetetski suplement, sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koji se preporučuje da : -  Spreči infekciju usta i grla -  Ublaži kašalj i prehladu -  Olakša iskašljavanje -  Olakša disanje -  Osvežava dahNAČ..
240,00 RSD
Brend: BILJE BORČA
Sirup Bronho-San, zbog antibakterijskog i antiseptičkog dejstva aktivnih principa jagorčevine, timijana i divizme, pozitivno deluje na ublažavanje kašlja i tegobe izazvane upalom gornjih disajnih puteva.Sirup ne sadrži saharozu i mogu da ga koriste osobe obolele od šećerne bolesti.UP..
199,00 RSD
Čaj protiv upale donjih disajnih puteva, astme, bronhijalne astme i bronhitisa. Astma je hronična, opstruktivna, zapaljenska bolest disajnih puteva koja uzrokuje probleme pri disanju. Najviše se javlja kod dece naročito kod dečaka. Najbolje je lečiti prirodnim putem, jer neke vrste lekova iza..
229,00 RSD
Brend: HEMOFARM
SVOJSTVA I DELOVANJE: BRONHOKLIR® syrups, linija biljnih sirupa za odrasle, je namenjena olakšavanju tegoba vezanih za kašalj i bronhitis različitog porekla. Sirupi su sastavom i koncentracijom aktivnih materija prilagođeni odraslima.         BRONHOKLIR® Za iskašljavanje sad..
465,00 RSD
Brend: HEMOFARM
DELOVANJE: BRONHOKLIR®syrups, linija biljnih sirupa za odrasle, je namenjena olakšavanju tegoba vezanih za kašalj i bronhitis različitih etiologija. Sirupi su sastavom i koncentracijom aktivnih materija prilagođeni odraslima.  BRONHOKLIR® Za pušače sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana, ehinac..
550,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ORIGANO ULJEOpis proizvoda:Origano se već u starom Egiptu koristio kao sredstvo protiv kašlja, a u srednjem veku je korišten kao sredstvo za čuvanje hrane (prirodni konzervans). Paracelsus ga je u 15. veku koristio protiv dijareje, ljuskavice (psorijaze), povraćanja, ..
3.452,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 43 (4 strana)