Apotekaonline
Korpa

Ostalo

Ostalo
ProbioKid immuno® je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.Kome ..
799,00 RSD
AVE LIZA TOTAL KIDSOpis proizvoda:Lizalica za decu sa vitaminom CDodatak ishrani..
99,00 RSD
Bulacol je dodatak ishrani u obliku kesica za oralnu primenu koji u svom sastavu sadrži probiotsku gljivicu Saccharomyces boulardii. Postoje dva dozna oblika, kesice od 250mg i 500mg. U crevima čoveka, S. boulardii svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta, n..
449,00 RSD
BULACOL KAPSULE 250mgOpis proizvoda:Saccharomyces boulardii Bulacol 250 je dodatak ishrani na bazi probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula. U crevima čoveka, S. boulardii Bulacol 250 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije diges..
511,00 RSD
BULACOL KAPSULE 500mgOpis proizvoda:Saccharomyces boulardii Bulacol 500 je dodatak ishrani na bazi probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula. U crevima čoveka, S. boulardii Bulacol 500 svojom aktivnošću doprinosi očuvanju zdravlja i fun..
699,00 RSD
Brend: BULARDI
POPUST 10% Bulardi probiotik za decu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno deluje na ravnotežu crevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod dece. Jedini je probiotik na tržištu koji mogu koristiti deca već od 2. meseca života, a koji sadrži provereno efikasnu kombinaciju: ..
575,00 RSD 750,00 RSD
GOODWILL LOLI-C LIZALICAOpis proizvoda:Lizalica za decu sa vitaminom CDodatak ishraniLoli-C sadrži ekstrakt žalfije i belog sleza, sok limuna, sok maline i vitamin CVitamin C pomaže normalnom funkcionisanju imunog sistema. AKTIVNI SASTOJCI: Sadržaj aktivnih sastojaka i pr..
82,00 RSD
GOODWILL LOLI-C LIZALICEOpis proizvoda:Lizalice za decu sa vitaminom CDodatak ishraniLoli-C sadrže ekstrakt žalfije i belog sleza, sok limuna, sok maline i vitamin CVitamin C pomaže normalnom funkcionisanju imunog sistema. AKTIVNI SASTOJCI: Sadržaj aktivnih sastojaka i preporu..
3.888,00 RSD
Brend: ESENSA
GUMEDIĆI – MULTIVITAMIN sa dodatkom mineralaOpis proizvoda:Protect kids Gumedići multivitamin sadrže izbalansiran odnos vitamina i minerala koji su važni za pravilan rast i razvoj dece,  jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma. Preporučuje se njihova svakodnevna..
691,00 RSD
Brend: ESENSA
GUMEDIĆI - VITAMIN COpis proizvoda:Protect kids Gumedići sa dodatkom vitamina C su važni za jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma. Preporučuje se njihova svakodnevna upotreba tokom cele godine, a posebno u sezoni gripa i prehlada, kod dece koja borave u kolektivima (vrtić, &s..
605,00 RSD
Brend: OSTALO
IMMUNOTROFINA D Immunotrofina je dodatak ishrani koji sadrži Beta-glukana i arginin, i predstavlja izvor vitaminima B grupe, vitamin D, i joda.Ove supstance obavljaju važne fiziološke radnje u organizmu:• Vitamini B6, B12 i D doprinose normalnu funkciju imunog sistema...
1.555,00 RSD
Brend: OSTALO
IMMUNOTROFINA D TABLETE Immunotrofina je dodatak ishrani koji sadrži Beta-glukana i arginin, i predstavlja izvor vitaminima B grupe, vitamin D, i joda.Ove supstance obavljaju važne fiziološke radnje u organizmu:• Vitamini B6, B12 i D doprinose normalnu funkciju imunog ..
1.555,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 29 (3 strana)