Apotekaonline
Korpa

Biomelem

Brend: BIOMELEM
BIOMELEM BALZAM ZA KOSU
Biomelem Balzam obogaćen prirodnim medom, maslinovim uljem, uljem jojobe i vitaminom E, hrani i štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja i olakšava raščešljavanje.Za zdrav izgled Vaše kose preporučujemo upotrebu uz šampone iz Biomelem kolekcije...
216,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON ACTIV ZA SVAKODNEVNO ZDRAVO PRANJE KOSE
BIOŠAMPON ACTIV ZA SVAKODNEVNO ZDRAVO PRANJE KOSE za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija.PROMENA IZ KORENA Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospešuje mikrocirkulaciju, hran..
300,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON PROTIV PERUTI SA VOĆNIM KISELINAMA I EKSTRAKTOM KVASCA
BIOŠAMPON PROTIV PERUTI SA VOĆNIM KISELINAMA I EKSTRAKTOM KVASCA za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i ultrahranljivi kompleks B vitamina i prirodnih voćnih kiselina; aktivira seboregulativne i antiinflamatorne funkcije kože glave, hidrira i regene..
300,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA BILJNIM EKSTRAKTIMA ZA MASNU KOSU
BIOŠAMPON SA BILJNIM EKSTRAKTIMA ZA MASNU KOSU za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i biljne ekstrakte kamilice, koprive, nane, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše i revitalizuje kosu, dajući joj mekoć..
229,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA MEDOM ZA OŠTECENU KOSU
BIOŠAMPON SA MEDOM ZA OŠTECENU KOSU za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija; med, biljne proteine, minerale i oligoelemente.PROMENA IZ KORENA Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake..
199,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA NEVENOM ZA SVAKODNEVNO PRANJE KOSE
BIOŠAMPON SA NEVENOM ZA SVAKODNEVNO PRANJE KOSE za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks nevena, hajdučke trave, zelenog čaja, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše, jača dlak..
215,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA VOĆNIM KISELINAMA I EKSTRAKTOM KVASCA, ZA SUVU, SLABU KOSU I PROTIV PERUTI
BIOŠAMPON SA VOĆNIM KISELINAMA I EKSTRAKTOM KVASCA, ZA SUVU, SLABU KOSU, PROTIV PERUTI za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija; prirodne voćne kiseline, vitamin T i B kompleks.PROMENA IZ KORENA Bioša..
199,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON ZA INTENZIVNU NEGU SLABE I TANKE KOSE
BIOŠAMPON ZA INTENZIVNU NEGU SLABE I TANKE KOSE za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks kantariona, divljeg kestena, žalfije i vitamine A, E, F, H, zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše i revita..
215,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA EKSTRAKTIMA LEKOVITOG BILJA ZA MASNU KOSU
BIOŠAMPON SA EKSTRAKTIMA LEKOVITOG BILJA ZA MASNU KOSU za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija poreklom iz lekovitog biljaPROMENA IZ KORENA Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospe&s..
199,00 RSD
Brend: BIOMELEM
BIOŠAMPON SA SMEĐIM ALGAMA ZA SUVU KOSU
BIOŠAMPON SA SMEĐIM ALGAMA ZA SUVU KOSU za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija; delimično hidrolizovane proteine iz smeđih algi, minerale i oligoelemente. PROMENA IZ KORENA Biošampon deluje..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)
Biomelem