Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Jajnici

Jajnici
Brend: INPHARM
CHIROCISTIN KESICE
CHIROCISTINChirocistIN je dodatak ishrani koji sadrži aktivni izomerinozitola: D-hiro-inozitol. Preporučuje se upotreba uz PolicistIN, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinske rezistencije.Inozitol pripada grupi B vitamina i komponenta je ćelijske membrane. Nalazi se u voću,..
370,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
DONVAS ORIGANO ČAJ
ORIGANO čaj DONVAS®čaj od divljeg origanaSastav: Divlji origano (Origanum vulgare), 100%Divlji origano (vranilovka) deluje antimikrobno i koristi se kod urinarnih infekcija, kašlja, bronhitisa i otežanog  varenja. Zahvaljujući antigljivičnim svojstvima preporučuje se kod ..
495,00 RSD
FLORAVITEX KAPI
FLORAVITEX KAPIOpis proizvoda:Organske biljne kapi Floravitex  predstavljaju 100% prirodni, organski proizvod na bazi ekstrakta ploda konopljike (Vitex agnus castus), sa organskim voćnim destilatom.Kliničkim ispitivanjima, je dokazano da biljni sastojci ploda konopljike u&nbs..
1.170,00 RSD
Brend: VITALIA FARM
ORIGANO ČAJ
   ORIGANO ČAJ  Ova planinska biljka sadrži ulja pod nazivom timol i karvakrol, koje su izuzetno efikasne protiv bakterija. Redovno konzumiranje čaja od origana sprečava sve vrste bakterijskih infekcija jer inhibira rast bakterija.   Preporučuje se: - &nb..
448,00 RSD
Brend: SIGMA-TAU
PROXEED WOMEN 30 KESICA
PROXEED WOMEN 30 KESICAProxeed® Women je patentirani suplement namenjen svim ženama koje žele da poboljšaju svoju plodnost i reproduktivno zdravlje. PROXEED® WOMEN obezbeđuje sve ključne sastojke kao što su L-karnitin, acetil-L-karnitin, L-arginin, N-acetil cistein, vitamine i minerale, koji sv..
3.576,00 RSD
Brend: PROMO PHARMA
XANACIST TABLETE
XANACISTDodatak ishrani namenjen je održavanju normalnog funkcionisanja urogenitalnog trakta.Sadrži:- D – manozu koja olakšava eliminaciju bakterije Escherichia Coli iz urinarnog trakta. Ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore creva, ne uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju ..
1.200,00 RSD
Brend: OSTALO
ALERACT TABLETE
ALERACT TABLETEOpis proizvoda:Aleract®, je dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma.ALERACT se koristi za:..
1.319,00 RSD
PRIRODNE KAPI SRCE SAN A
Biljne kapi Srce San A potpuno prirodan preparat sastavljen od lekovitog bilja, sa ljubavlju ubranog bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Srce san A kapi pratioc su ženama od puberteta do menopauze. Lekovite biljke zaštitnički čuvaju najintimnije delove kod žene koriste se k..
499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)