Apotekaonline
Korpa

Biljni preparati

ADRIEN GAGNON GARLIC KAPSULE
SNIŽENA CENA -16 %
ADRIEN GAGNON GARLIC KAPSULE
Adrien Gagnon Garlic kapsule je dodatak ishrani na bazi belog luka.Delovanje: Beli luk pomaže u održavanju zdravlja krvnih sudova Tradicionalno se koristi za lečenje simptoma infekcija gornjih disajnih puteva, kašlja, prehlade i gripa Koristi se kod visokog holesterola u krvi Bel..
967,68 RSD 1.152,00 RSD
ADRIEN GAGNON OMEGA 3 ENRICHED FORMULA KAPSULE
SNIŽENA CENA -16 %
ADRIEN GAGNON OMEGA 3 ENRICHED FORMULA KAPSULE
Adrien Gagnon Omega 3 Enriched Formula kapsuleAdrien Gagnon Omega-3 Enriched Formula obezbeđuje omega 3 masne kislenine iz ribljeg uljamorske ribe.Delovanje: Izvor omega-3 masnih kiselina za održavanje dobrog zdravlja Doprinosi smanjenju upale i pomaže u održavanju zdravlja zglobova D..
1.354,08 RSD 1.612,00 RSD
Brend: ESI
ALOE VERA SOK SA BOROVNICOM 1000ml
ALOE VERA SOK SA BOROVNICOM 1000mlOpis proizvoda:Nerazblaženi sok svežeg lista Aloe Barbadensis.  Proizveden od svežeg lista aloe vere uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Ovaj sok je jedinstvena mešavina  sastojaka celog lista i gela koj..
1.499,00 RSD
Brend: ADOC
ARTERINORM KAPSULE
ARTERINORM KAPSULEOpis proizovda:ARTERINORM je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prirodnih materija koje su korisne za fiziološku kontrolu nivoa holesterola u plazmi. Delovanje ovog proizvoda dokumentovana je u nekoliko objavljenih kliničkih ispitivanja.Arterinorm je dodatak ishrani k..
979,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
ARTEROPROTECT KAPSULE
Kome je namenjen? ARTEROprotect  je alternativa za pacijente koji ne mogu da koriste statine. Neželjeni efekti većine statina su brojni: poremećaj funkcije jetre, bolovi u mišićima, razgradnja mišićnog tkiva. Zbog toga je određeni broj pacijenata prinuđen da prekine sa terapijom..
828,00 RSD
Brend: VITALIA FARM
BILJNE KAPI ARTICOKE
BILJNE KAPI ARTIČOKE(Cynarae tinctura) Aktivni princip cinarin sa ostalim sastojcima prisutnim u ekstraktu povoljno deluje na funkciju jetre i žuči.Biljne kapi artičoke se preporučuju, uz odgovarajuću dijetu, kod:-          Normal..
187,00 RSD
Brend: VITALIA FARM
BILJNE KAPI GLOGA
BILJNE KAPI GLOGA(Crataegi tinctura) Biljne kapi gloga povoljno deluju kod:-          Pobljšanja rada srčanog mišića (doprinose boljoj prokrvljenosti miokarda i koronarnih krvnih sudova, povećanoj toleranciji miokarda na..
187,00 RSD
Brend: BIOFAR
BIOFAR PHYTO DIGESTION
BIOFAR PHYTO DIGESTIONOpis proizvoda:Dodatak ishrani na bazi enzima artičoke, ananasa i papaje za poboljšanje varenja, 8 šumećih tableta Biofar Phyto Digestion je dodatak ihrani na bazi biljnih enzima iz artičoke, ananasa i papaje koji olakšavaju varenje hra..
389,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA OMEGA 3 KAPSULE
 CALIVITA OMEGA 3 KAPSULEOpis proizvoda:   CaliVita Omega 3 koncentrat sadrži visoke količine omega 3 masnih kiselina, poreklom iz ribljeg ulja, koje potpomažu održavanje odgovarajućeg nivoa triglicerida i dobrog kardiovaskularnog zdravlja i obezbeđuju d..
4.747,20 RSD
Brend: ESI
DIURERBE FORTE
DIURERBE FORTEDIURERBE FORTE tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje: - za lakšu eliminaciju celulita i nakon kriolipolize i ultrazvučne kavitacije- tokom dijeta za mršavljenje- kod oticanja tela i osećaja težine- kod čestog konzumiranja brze hrane..
960,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
DONVAS ORIGANO ČAJ
ORIGANO čaj DONVAS®čaj od divljeg origanaSastav: Divlji origano (Origanum vulgare), 100%Divlji origano (vranilovka) deluje antimikrobno i koristi se kod urinarnih infekcija, kašlja, bronhitisa i otežanog  varenja. Zahvaljujući antigljivičnim svojstvima preporučuje se kod ..
495,00 RSD
Brend: VITALIA FARM
ETARSKO ULJE DIVLJEG ORIGANA
ETARSKO ULJE DIVLJEG ORIGANA(Origani aetheroleum) Etarsko ulje divljeg origana dobija se destilacijom pomoću vodene pare iz svežih izdanaka u cvetu. Sadrži preko 80 % karvakrola -  koji daje divljem origanu antivirusna, antibakterijka, antiseptička, antioksidativna i protivpara..
1.613,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 65 (6 strana)
Biljni preparati