Meni
Korpa

Prevencija upala

Prevencija upala
Brend: ESENSA
Formulisanjem kapsula koje sadrže suvi ekstrakt brusnice, sačuvana je stabilnost i efikasnost brusnice, a izbegnut je kiselkast ukus ovog ploda koji potiče od velike količine vitamina C prisutnog u njemu.SASTAV: Suvi ekstrakt brusnice standardizovan na 35% organskih kiselinaPREPORUČUJE SE: - &nb..
495,00 RSD
ANDROSITOL PLUSOpis proizovda:ANDROSITOL® Plus je dodatak ishrani koji se koristi kod smanjene reproduktivne sposobnosti muškaraca. Pozitivne efekte ostvaruje kroz povećanje broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida. Takođe, zbog prisustva N-acetil-cisteina, smanjuje hiperviskoz..
1.877,00 RSD 2.199,00 RSD
Avebrusnica je preparat koji je prirodni antibiotic, jer sprečava prijanjanjebakterija za zidove sluznica u organizmu.Koristi se kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je I njeno dejstvo protiv Ešerihijecoli I drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćnim putevima.Plod..
708,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 4 – Kod kamena i peska u bubreguDelovanje:Ublažava tegobe koje se javljaju usled prisustva peska ili kamena u bubregu (bol, urinarne infekcije, neprijatno peckanje prilikom mokrenja). Preventivnom primenom čaja, uz konzumiranje velike količine vode, smanjuje se ..
345,00 RSD 369,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 9 – Kod infekcija urogenitalnog trakta​Delovanje:Smanjuje mogućnost razvoja i razmnožavanja bakterija kao glavnih uzročnika urinarnih infekcija i pomaže njihovo eliminisanje iz organizma putem urina. Ublažava tegobe koje se javljaju kada se infekcija urinarnog t..
345,00 RSD 369,00 RSD
Brend: ESENSA
DEJSTVO: Zajedničko dejstvo sastojaka čaja omogućava eliminaciju bakterija putem urina i na taj način sprečava razvoj urinarnih infekcija. Aktivni sastojci šipurka i cveta hibiskusa deluju diuretično.SASTAV: Suvi ekstrakt severno - američke brusnice, cvet hibiskusa i šipurak.P..
516,00 RSD
Brusnica forte je snažna formula koja sadrži prirodni koncentrat plodova brusnice i vitamin C i na taj način pruža delotvornu pomoć kod upala mokraćnog sistema.Brusnica forte se preporučuje: -  Za prevenciju mokraćnih infekcija -  Kao dodatna pomoć kod upala mokraćne bešikeBrusn..
2.178,00 RSD 2.420,00 RSD
Brend: DIETPHARM
DELOVANJE: Pomoć kod problema s mokrenjem.NAČIN UPOTREBE:Deca od1. do 4. godine, 1 x dnevno, 2.5ml.Predškolska i školska deca, 1 x dnevno, 5ml.Odrasli, 1 - 2 x dnevno, 5ml.Ukoliko mislite da je ovaj sirup izbor za vaše dete, obavezno se posavetujte sa lekarom. Uz bočic..
1.442,00 RSD
Biljna mešavina čaja za probleme gljivičnog oboljenja candide. Infekcije gljivice candide su različite. Candida se najčešće javlja kod dece, starih lica I trudnica.Uzimanje oralnih kontraceptivnih sredstava pogoduje razvoju candide. Takođe antibiotika, a I veštački zubi su odlič..
229,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ORIGANO ULJEOpis proizvoda:Origano se već u starom Egiptu koristio kao sredstvo protiv kašlja, a u srednjem veku je korišten kao sredstvo za čuvanje hrane (prirodni konzervans). Paracelsus ga je u 15. veku koristio protiv dijareje, ljuskavice (psorijaze), povraćanja, ..
3.452,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 55 (5 strana)