Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Kamen i pesak

Kamen i pesak
pH Bazo Balans 2+1 Gratis
SNIŽENA CENA -20 %
pH Bazo Balans 2+1 Gratis
pH Bazo Balans – Prašak za oralni rastvor, 20x5gza snažan imunitet i optimalnu pH vrednost organizmapH BazoBalans prašak doprinosi očuvanju i zaštiti imuniteta organizma.Održava blago optimalan – blago alkalni pH krvi, ćelijskih tečnosti i urina.Pomaže očuvanje kiselo-bazne ravnoteže ..
1.272,00 RSD 1.590,00 RSD
pH Bazo Balans
SNIŽENA CENA -20 %
pH Bazo Balans
pH Bazo BalansOptimalan pH balans - Snažan imunitet – Zdravi bubrezi – Jake kostipH BazoBalans prašak sadrži minerale u obliku soli limunske kiseline – alkalne citrate (magnezijum-citrat, kalijum-citrat, cink-citrat, bakar-citrat) i vitamin B6.Alkalni citratiiz pH BazoBalans praška pomažu u očuvanju..
636,00 RSD 795,00 RSD
BILJNA MEŠAVINA 4
BILJNA MEŠAVINA 4 – Kod kamena i peska u bubreguDelovanje:Ublažava tegobe koje se javljaju usled prisustva peska ili kamena u bubregu (bol, urinarne infekcije, neprijatno peckanje prilikom mokrenja). Preventivnom primenom čaja, uz konzumiranje velike količine vode, smanjuje..
369,00 RSD
Brend: HIMALAYA
CYSTONE TABLETE
Pomaže u sprečavanju pojave peska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. Cystone je biljno – mineralni polikomponentni ajurvedski preparat koji se preko 65..
914,00 RSD
DR LUKIĆ SODA BIKARBONA
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR LUKIĆ
DR LUKIĆ SODA BIKARBONA
Dr Lukić soda bikarbona deluje kao antacid i antiseptik, što znači da olakšava želudačne i druge probleme sa varenjem.Soda bikarbona (natrijum hidrogenkarbonat, natrijum bikarbonat, NaHCO3) ima višestruko korisno delovanje i pozitivna svojstva zbog kojih je područje njene  primene posebno raspr..
179,25 RSD 239,00 RSD
DR LUKIĆ SODA BIKARBONA SA MENTOM I LIMETOM
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR LUKIĆ
DR LUKIĆ SODA BIKARBONA SA MENTOM I LIMETOM
Dr Lukić soda bikarbona sa mentom i limetom je prirodni ekstrakt, blagotvorno deluju kao antioksidanti i kao detoksikaciona kombinacija.Soda bikarbona sa mentom i limetom omogućuju alkalnu sredinu u organizmu za sprečavanje i prevenciju mnogih stanja.Soda bikarbona (natrijum hidrogenkarbonat, natrij..
179,25 RSD 239,00 RSD
DR LUKIĆ SODA BIKARBONA SA MLEVENIM CIMETOM
SNIŽENA CENA -25 %
Brend: DR LUKIĆ
DR LUKIĆ SODA BIKARBONA SA MLEVENIM CIMETOM
Dr Lukić soda bikarbona sa mlevenim cimetom pomaže kod gastritisa, dijabetesa, povišenog holesterola, gljivičnih i bakterijskih infekcija.Moderna naučna istraživanja potvrđuju da cimet ima pozitivno dejstvo kod  mnogih bolesti.Soda bikarbona (natrijum hidrogenkarbonat, natrijum bikarbonat, NaHC..
179,25 RSD 239,00 RSD
KALCIJUM CITRAT TABLETE
Kalcijum u obliku citrata (200mg kalcijuma) omogućava maksimalnu apsorpciju u organizmu. Mnogi stručnjaci preporučuju kalcijum citrat kao najbolju formu kalcijuma, a posebno je pogodan za osobe sa bubrežnim kamencima koje treba da uzimaju kalcijum.Kalcijum citrat se preporučuje: -  Kod ned..
1.760,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDICYST
Medicyst je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama i bezbedan je i za decu, trudnice i dojilje.Karakteristike:Medicinsko rešenje za cistitisBrzo i efikasno smanjuje simptome kod akutnih i hroničnih infekcija urinarnog traktaDokazan je sinergistički efekat na ..
1.587,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDILIT
Medilit je prirodni preparat namenjem osobama sa urolitijazom, za eliminaciju kamena i peska iz urinarnog trakta i smanjuje upalu urinarnog trakta. Preporučuje se kod prekomernog stvaranja kristala soli, kao i za prevenciju ponovnog stvaranja kamena nakon uklanjanja iz urinarnog trakta.Namena:Pospeš..
1.519,00 RSD
Brend: MEDIPHARM
MEDIPROST
Mediprost je prirodni preparat namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom.Sastav:Suvi ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens) 320mgSuvi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum) 100 mgSuvi ekstrakt semena ..
1.670,00 RSD
Brend: HERBA SVET
NEFROVIT KAPI
Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mokraćo..
991,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)