Meni
Korpa

Folna kiselina i vitamini

Folna kiselina i vitamini
PROFERTIL FEMALEOpis proizvoda:Sastav PROfertil female-a je takav da deluje na sve kritične tačke kod žena koje nisu ostvarile željeno potomstvo, a imaju problem sa anuvolatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju.Delovan..
8.990,00 RSD
PROFERTIL KAPSULEOpis proizvoda:Profertil se sastoji od 8 specifičnih sastojaka koji su i inače u sastavu ljudskog organizma. Kliničke studije su pokazale da optimalna kombinacija i koncentracija sastojaka Profertil® -a značajno poboljšava kvalitet sperme.Delovanje: ..
7.890,00 RSD
ALKAKAPS BETA CAROTENEOpis proizvoda:Beta karoten se u organizmu transformiše u vitamin A koji deluje na vid, pravilan rast i razvoj organizma, kao antioksidans štiti organizam od slobodnih radikala, štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka i omogućava koži da pravi..
789,00 RSD
Brend: ANAFARM
ANAFARM AD3 VIT KAPSULEOpis proizvoda:Preparat AD3 vit je dijetetski proizvod - dodatak ishrani. Sadrži prirodne vitamine A i D3 koji doprinose održavanju normalne funkcije imunološkog sistema. Vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, zuba i funkcije mi&sc..
519,00 RSD
Ave Femme je preparat namenjen za upotrebu kod trudnica za zdravo planiranje trudnoće ili kod žena koje planiraju trudnoću. Trebalo bi ga koristiti tri meseca pre začeća i tokom prvog trimestra trudnoće. Preparat se može koristiti tokom cele trudnoće, osim ako se uzme još neki multivitaminski..
353,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
B12 NEURO MAXOpis proizvoda:Sinergističko delovanje B12, folne kiseline (Vitamin B9) i biotina (Vitamin B7) poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem, takođe povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije. Prevencija moždanog udara, depresije, gubitka pamćenj..
759,00 RSD
Brend: A&D PHARMA
BABY GUARD D3 KAPSULEOpis proizvoda:Vitamin D3 - Formira normalan rast i razvoj kostiju u djeceBABY GUARD D3 namijenjena je za odojčad od prvih 24 sata života:- Nedonoščad i dojenčad hranjena formulom i mešovitim hranjenjem - nakon savetovanja s lekarom- Deca u fazi..
518,00 RSD
Brend: A&D PHARMA
BABY GUARD DHA KAPSULEOpis proizvoda:Namenjen je kod beba od 1. dana i decu za održavanje normalne funkcije mozga, normalnog razvoja vida, kao i za prevenciju rahitisa i deficijencije vitamina D BABY GUARD DHA namijenjena je za:- Bebe koje se hrane majčinim mlekom ako m..
864,00 RSD
Brend: MAX MEDICA
BEBY D3 KAPSULEOpis proizvoda:JEDINSTVENO REŠENJE ZA ZDRAV RAZVOJ KOSTIJU KOD DECEBaby D3 twist-off kapsule sadrže 10 μg vitamina D3 (400 IJ) što predstavlja preporučeni dnevni unos u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zub..
483,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BEBYTOL D3 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ned..
528,00 RSD
Brend: 4 YOU PHARMA
BEBYTOL D3+K1 KAPSULEOpis proizvoda:  Vitamin D3 pripada grupi vitamina rastvorljivih u mastima. Sintetiše se prirodnim putem u koži, gde pod uticajem sunčeve svetlosti iz neaktivnog provitamina D prelazi u aktivni Vitamin D3.Primenjuje se u prevenciji od druge ..
599,00 RSD
Brend: BIOFAR
Dodatak ishrani sa kompleksom vitamina B.Biofar Complex Vitamins B je dodatak ishrani koji obezbeđuje dnevne potrebe za vitaminima B grupe i time utiče na bolju koncentraciju, pamćenje i uopšte mentalno zdravlje. Zbog velike uloge vitamina B grupe u funkcionisanju nervnog sistema, prepara..
260,82 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 100 (9 strana)