• CURAPROX ČETKICA 5460 ULTRA SOFT

Inovacija kada je reč o netraumatičnim četkicama za zube. Izuzetno meka, ali i dalje čvrsta i sa svojstvima efikasnog čišćenja. Cetkica sa 5460 Curen vlakana. Ovo omogućava korišćenje prefinjenih filamenata za nežno, dubinsko čišćenje četkicom. Sa svojom malom, kompaktnom glavom, CURAPROX Sensitive četkica čisti intenzivnije i nežnije. Kako god da čistite zube CURAPROX CS četkicom, Vaš jezik će odmah osetiti razliku – zubi su glatki, čisti i prirodno izgledaju belji.

Više od 5460 izvanredno finih, gusto složenih CUREN vlakana oblikuje efikasnu i vrlo nežnu površinu četkice. Vlakna efikasno čiste zube i desni , bez traumatizacije zubnih vratova. Zahvaljujuć i svojoj nežnosti, CUREN  vlakna čiste plak i iz kritičnih delova bez ikakvog pritiska, čime se onemogućavaju oštećenja desni.

CUREN vlakna su manje savitljiva od najlonskih vlakana i zadržavaju svoju čvrstoću u mokrom stanju u ustima, kao i u suvom stanju. Ta svojstva omogućavaju izradu četkice za zube sa ogromnim brojem izvanredno tankih vlakana.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

CURAPROX ČETKICA 5460 ULTRA SOFT

  • Brend: CURAPROX
  • Šifra: BR-2140
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 519,00 din


Tagovi: curaprox, cetkica, zubi, soft, ultra, 5460, meka, vlakna