Apotekaonline
Korpa

CICATRIDINA SUPOZITORIJE

CICATRIDINA SUPOZITORIJE
1.699,00 RSD

Opis proizvoda

Recite „Stop!“ hemoroidima sa CICATRIDINA SUPOZITORIJAMA! Cicatridina supozitorije predstavljaju originalno rešenje sa hijaluronskom kiselinom + 4 prirodna biljna ulja, koje pomaže u regeneraciji anorektalnog kanala.

Opis

Recite „Stop!“ hemoroidima sa Cicatridina supozitorijama! Cicatridina supozitorije predstavljaju originalno rešenje sa hijaluronskom kiselinom + 4 prirodna biljna ulja, koje pomaže u regeneraciji anorektalnog kanala kod:
• unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida
• nakon proktoloških intervencija
• proktitisa
• kriptitisa
• analnih fisura
• perianalne fistule.

Izaberite prirodni pristup kod bola, peckanja i nelagodnosti! Korišćenjem Cicatridina supozitorija ne samo da utičete na simptome, već i ubrzavate oporavak i zarastanje tkiva po približno istoj ceni u poređenju sa konkurentnim proizvodima. Jedno pakovanje Cicatridina supozitorija dovoljno je za 10-dnevni tretman: ovo je dvostruko više od većine konkurentskih proizvoda, koji pokrivaju samo 5-dnevni tretman.
Cicatridina supozitorije ne sadrže kortikosteroide, što ih čini pogodnim za dugotrajnu i redovnu upotrebu, bez brige koja se odnosi na neželjene efekte zbog dugotrajne upotrebe kortikosteroida.
Ako je operacija neizbežna, supozitorije Cicatridina će pomoći da se rana brže oporavi i zaraste nakon operacije.

5 prirodnih sastojaka sa naučno dokazanim dejstvom:

Hijaluronska kiselina je mukopolisaharid, koji je široko rasprostranjen u telesnim tkivima. Ona održava strukturu i na taj način daje tonus, trofizam i elastičnost tkivima. Mnogobrojne kliničke studije su utvrdile sposobnost hijaluronske kiseline da ubrzava i poboljša proces reepitelizacije i regeneracije tkiva. Natrijumova so hijaluronske kiseline u Cicatridina supozitorijama:
• aktivira proces oporavka i brzog zarastanje tkiva (kože i sluzokože), što suzbija procese upale
• stimuliše sintezu kolagena, i na taj način održava elastičnost krvnih sudova
• jača zidove krvnih sudova i poboljšava lokalnu cirkulaciju krvi

Azijska centela: Centella asiatica je lekovita tropska biljka sa dugom istorijom terapijske upotrebe kod proširenih vena i hemoroida. Savremena klinička ispitivanja potvrdila su njenu efikasnost, otkrivajući njenu sposobnost da jača vezivno tkivo, da povećava nivo antioksidanata na mestu povrede i poboljšava stanje zidova kapilara (Gohil et al., 2010; MacKay, 2001).

Neven: Poznat i pod botaničkim imenom Calendula officinalis, ubrzava zarastanje tkiva, zahvaljujući dokazanoj sposobnosti da ubrzava stvaranje novih krvnih sudova i podstiče metabolizam kolagena, nukleoproteina i glikoproteina. Nizom eksperimentalnih studija je ustanovljeno da se svakodnevnom primenom ekstrakta nevena na ranama podstiče brže zarastanje rane – rezultat, koji je potpomognut njegovim antiinflamatornim, antioksidativnim i antimikrobnim dejstvom (Leach, 2008).

Aloja vera je jedan od najpopularnijih ekstrakata u lečenju akutnih i hroničnih povreda. Ona dokazano smanjuje nelagodnost (bol, otok, peckanje, iritaciju i svrab) na mestu povrede, jer sadrži brojne glikoproteine sa analgetičkim i protivupalnim svojstvima. Savremeni rezultati ispitivanja su dokazali da aloja vera može značajno smanjiti vreme oporavka nakon hemoroidektomije – hirurškog uklanjanja hemoroida (Dat et al. 2012).

Čajno drvo
je prirodni izvor više od 100 molekula, koji predodređuju njegovu moćnu antimikrobnu aktivnost protiv mnogih bakterija, virusa i gljivica. Kliničko ispitivanje Joksimovic et.al. iz 2012.g. pokazuje da lokalna primena kombinacije etarskog ulja čajnog drveta i hijaluronske kiseline značajno ublažava bol prilikom defekacije, analni svrab i iritaciju i smanjuje krvarenje kod pacijenata sa hemoroidima.

Sastav:

Natrijumova so hijaluronske kiseline 5 mg, uljani ekstrakt azijske centele, uljani ekstrakt nevena, uljani ekstrakt aloja vere, etarsko ulje čajnog drveta, polusintetički gliceridi, BHT (butilhidroksitoluen).

Način korišćenja:
Jedna supozitorija Cicatridina dnevno nakon dobre toalete i ako je moguće nakon defekacije. Koristite sve dok tkivo potpuno ne zaraste i subjektivni simptomi nestanu.
Izvadite supozitoriju iz duplo perforisanog omotača – blistera. Dobra higijenska praksa je da operete ruke pre i posle upotrebe ovog medicinskog sredstva.

Kada i koliko dugo koristiti Cicatridina supozitorije:
Koristite po jednu supozitoriju dnevno ili kako je propisano. Minimalni preporučeni period lečenja je 10 dana ili kako je propisao lekar. Trajanje lečenja zavisi od pojave simptoma, a ako je potrebno, Cicatridina supozitorije se mogu koristiti u dužem vremenskom periodu.

Koristeći Cicatridina supozitorije uklanjate neprijatne osećaje i nelagodnost kod analnih tegoba! Ponovo se osećajte lepo i srećno!

Saveti za profilaksu hemoroida:
• Smanjite začinjenu hranu, kofein (kafa, crni čaj, energetska pića), cigarete i alkohol.
• Krećite se više i sledite dijetu bogatu vlaknima.
• Pijte više tečnosti.


Pakovanje:
10 supozitorija, dovoljno za 1 ciklus lečenja.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).