Apotekaonline
Korpa

CICATRIDINA SPREJ

CICATRIDINA SPREJ
1.574,00 RSD

Opis proizvoda

Cicatridina sprej stimuliše proces oporavka i trenutno deluje na površinske i duboke rane, ogrebotine, razderotine, opekotine, hirurške rane i čireve.

Kada zadobijemo bilo kakvu povredu, naše telo reaguje slanjem hijaluronske kiseline na mesto povrede. Dovoljna količina i blagovremeno poslata hijaluronska kiselina osigurava brzo, zdravo i estetsko zarastanje bilo koje rane. Veoma često spoljni faktori dovode do kontaminacije i infekcije rane. Kod hroničnih bolesti i stresa, organizam ne može na vreme da pošalje dovoljnu količinu hijaluronske kiseline. To uzrokuje brojne komplikacije, kao što su sporo zarastanje rana sa čestom infekcijom i lučenjem gnojnog sekreta, pojačan bol i upale, zarastanje sa grubim i neestetskim ožiljkom itd. Zbog toga je potrebno lokalno dodavanje hijaluronske kiseline na mesto povrede. Time se stvara uslov za blagovremeno, zdravo i estetsko zarastanje  rane.

Indikacije: 

 • Cicatridina sprej ima odličan efekat i kod iritacije kože (pelenski osip) kod beba i male dece. Ima izvrsnu podnošljivost i pruža dugotrajnu zaštitu.
 • Koristite Cicatridina sprej da biste postigli maksimalan estetski ožiljak kod žena posle porođaja carskim rezom.
 • Budite sigurni da će se vašoj deci svideti ovaj proizvod – deca se zabavljaju zvukom udaranja kuglica u bočici spreja, a koje su namenjene da supstancu učine pogodnom za upotrebu i lečenje.

Svakodnevne povrede:

 1. razderotine
 2. posekotine
 3. ogrebotine
 4. opekotine
 5. maceracije kože prilikom znojenja

Povrede kod dece:

 1. razderotine
 2. posekotine
 3. ogrebotine
 4. opekotine
 5. pelenski osip

Sve vrste atrofičnih rana:

 1. dekubitusni čir
 2. postflebitični čir
 3. dijabetički čir
 4. varikozni čir itd.

Hirurške rane :

 • Primarni i sekundarni tretman rane (uključujući otvorene rane )
 • Abrazije i laceracije kože
 • Cicatridina sprej je obavezan deo vašeg kućnog ili putnog kompleta za prvu pomoć. Pogodan za upotrebu u svim uzrastima!

Prednosti:

 • Pomaže odmah
 • Lako se nanosi, bez dodirivanja rane
 • Jača i štiti kožu
 • Sprečava stvaranje ožiljaka
 • Gornji sloj obezbeđuje isušivanje sekreta i krvi iz rane
 • Donji sloj se širi i stvara film na površini rane, omogućavajući da započne brzi proces zarastanja.
 • Služi kao sredstvo za zarastanje rana
 • Osigurava stvaranje estetskog ožiljka

Cicatridina sprej je posebno razrađena patentirana formula sa 5 ključnih sastojaka:

 • Hijaluronska kiselina ima jedinstvenu sposobnost vezivanja molekula vode, aktivira proces oporavka, podstiče regeneraciju tkiva i ubrzava zarastanje površinskih i dubokih rana, suzbija upalni proces.
 • Vitamin E je moćan antioksidans, stimuliše obnavljanje ćelija, štiti kožu od agresivnih spoljnih uticaja i održava njenu prirodnu ravnotežu i elastičnost.
 • Etarsko ulje čajnog drveta ima snažno antiseptično i antigljivično dejstvo, uništavajući patogene mikroorganizme.
 • Bademovo ulje ima protivupalno i analgetičko dejstvo, vraća elastičnost tkiva i podstiče epitelizaciju kože i sluzokože.
 • Etarsko ulje limuna deluje antiseptično i protivupalno.

 Sastav: 

 • ulje slatkog badema
 • vitamin E acetat
 • ksimeninska kiselina
 • etarsko ulje limuna
 • etarsko ulje čajnog drveta
 • natrijumova so hijaluronske kiseline
 • skrob aluminijum oktenil sukcinat
 • heksametildisiloksan
 • butan
 • izobutan
 • propan

Način upotrebe:

Nanesite Cicatridina sprej 2 ili 3 puta za 24 sata na dobro očišćenu površinu rane.

Pre nanošenja, snažno promućkajte bočicu spreja dok ne čujete zvuk kuglica koje udaraju o zidove bočice, a koje služe za pretvaranje supstance u homogenu praškastu konzistenciju.

Snažno mućkajte 10-15 sekundi.

Zatim poprskajte na površinu rane, držeći bočicu spreja uspravno na rastojanju od 15-20 cm.

Kontraindikacije: poznata preosetljivost na pojedine komponente.

Pakovanje: 

125 ml aerosola

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).