Apotekaonline
Korpa

Chlamydia Health Care Test

Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
Rasprodato
Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
Chlamydia Health Care Test
1,659.00 RSD
Pregleda: 6199

Opis proizvoda

Zašto je ovaj test za Vas važan?

Test se preporučuje ženskoj populaciji koja je seksualno aktivna jer se u 95% slučajeva ova bakterija prenosi seksualnim putem . Prisustvo bakterije Chlamydia Trachomatis u najvećem broju slučajeva prolazi bez ikakvih simptoma  ili sa simptomima kao što su peckanje pri mokrenju, pojačan vaginalni sekret, vaginalno krvarenje između ciklusa, bol u donjem delu leđa ili bol pri seksualnom odnosu, zbog čega Vam preporučujemo da uradite ovaj test koji otkriva prisustvo bakterije Chlamydia Trachomatis.

Kako izvesti test ?

Vaginalni bris uzet štapićem za bris iz pakovanja stavite u bočicu sa rastvorom. Nakon mešanja, kanite jednu kap na označeno mesto na test pločici. Rezultat testa pročitajte nakon 15 minuta. Ukoliko je rezultat pozitivan trebalo bi da se javite svom lekaru.

Zašto je važna rana dijagnoza?

Nelečena infekcija može dovesti do ozbiljnih poremećaja kao što su poremećaj funkcije polnih organa, sterilitet ( kod žena i muškaraca ), povećanog rizika za van materičnu trudnoću kao i prevremenog porođaja. Lečenje infekcije je veoma važno u toku trudnoće zato što oko 50% majki infekciju prenese na novorođenče u toku porođaja pri čemu može doći do pojave mnogobrojnih komplikacija. Novorođena deca obolelih majki u najvećem broju slučajeva se rađaju sa poremećajem vida ( slepilo, konjuktivitis ) i pneumonijom. Obzirom da se bakterija Chlamydia Trachomatis uglavnom prenosi seksualnim putem, velika je verovatnoća da su oba partnera zaražena zbog čega oboje moraju da se leče od infekcije.
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.