Meni
Korpa

CELIA EXPERT 1

CELIA EXPERT 1
CELIA EXPERT 1
926,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160751
17 prodaja
4140 pregleda

 

 

CELIA®  EXPERT 1

Opis proizvoda:

0 - 6 meseci
 
Celia® EXPERT 1 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčadrazvijen  u Francuskoj u saradnji sa zdravstvenim stručnjacima tako da u potpunosti zadovolji njihove nutritivne potrebe tokom prvih šest meseci života.  Jedinstvena i inovativna formula sa:
 
-          Prolacta® proteinom–patentirana formula sa optimalnom kombinacijom proteina.  Bogat triptofanom koji doprinosi kognitivnom razvoju  bebe.
-          Esencijalne masne kiseline ( omega 3 i omega 6 koje u optimalnom odnosu  doprinose razvoju moždanih struktura i vida.)
-          Probiotikom – Lactobacillus Fermentum ( soj identičan soju koji je izolovan iz majčinog mleka)
-          Nukleotidi
 
 
 
Neto masa: 400g
 
Važna napomena:
Dojenje  (bez dodavanja vode ili drugih namirnica) je najbolji način ishrane za decu do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji je štetna po zdravlje novorođenčeta, a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem;
Celia® EXPERT 1 se može koristiti samo uz savet zdravstvenih radnika, koji su kvalifikovani da se brinu o zdravlju odojčeta i koji su nezavisni od proizvođača hrane za odojčad i malu decu, a na bazi individualnih potreba  tokom rasta i razvoja odojčeta. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci do kraja druge godine starosti deteta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.