Meni
Korpa

CELIA DIGEX

CELIA DIGEX
CELIA DIGEX
1.138,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160754
7 prodaja
4223 pregleda

 

 

CELIA®  DIGEX

Opis proizvoda:

 

CELIA® DIGEX - inovativna trostruka pomoc kod digestivnih tegoba

0 – 12meseci

Celia® DIGEX je mleko za ishranu odojčadi,  od rođenja  do  12 meseci starosti, kod povremenog zatvora, grčeva i nadimanja.

Sastav:

-          Parcijalni hidrolizati proteina surutke

-          Struktuirana biljna ulja (beta palmitat – lipidni profil ne dozvoljava formranje Ca soli; bolja svarljivost uz bolju iskorišćenost masti, manja mogućnost konstipacije.)

-          Smanjen udeo laktoze (40%)

-          Probiotik – Lactobacillus Fermentum ( soj identičan soju izolovanom iz majčinog mleka)

-          Sadrži esencijalne masne kiseline (omega 3 i omega 6)

 

Celia® DIGEX je nutritivno kompletna hrana za novorodjenčad iodojčad koja imaju povremene grčeve, zatvor i nadimanje i koja se ne doje ili se dohranjuju. Celia® DIGEX se može koristiti samo uz savet zdravstvenih radnika, koji su kvalifikovani da se brinu o zdravlju odojčeta na bazi individualnih potreba  tokom rasta i razvoja odojčeta.

 

Neto masa: 400 g

Važne napomene:

 

Dojenje  (bez dodavanja vode ili drugih namirnica ) je najbolji način ishrane za decu do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji je štetna po zdravlje novorođenčeta, a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem. 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.