• CALIVITA VEIN CARE

CALIVITA VEIN CARE

Opis proizvoda:

Krema za vene. VeinCare sadrži jedinstvene aktivne materije hirudin i ekstrakt Siegesbeckie Orientalis, koje svojim delovanjem smanjuju bolove i grčeve u nogama, osećaj težine i napetosti, kao i pojavu plavila u problematičnim zonama nogu. Zahvaljujući sastavu omekšava i neguje kožu, smanjuje pojavu alergijskih reakcija i crvenilo, a koža poprima svilenkastu mekoću i elastičnost.

Naprednom tehnologijom tzv. hibridizacije moguće je proizvesti hirudin, kao što se proizvode i drugi životno važni hormoni poput insulina.

Vein Care je preparat koji sadrži hirudin, koji obezbeđuje prirodno rešenje vašeg problema sa teškim nogama. Hirudin izdvojen iz tela pijavice oslobađa noge od osećaja napetosti i otoka; povrh toga, ima i kozmetički efekat: suvu i osetljivu kožu čini glatkom, elastičnom i svile - nom. Preparat takođe sadrži esktrakt biljke Siegesbeckia orientalis (St. Paul’s Wort), koji može efikasno da učini kožu glatkom i redukuje crvenilo.

Veoma je važno istaći da je antikoagulantno dejstvo Hirudina samostalno nasuprot ostalim supstancama za sprečavanje zgrušavanja krvi čija efikasnost zavisi od prisustva nekih unutrašnjih kofaktora. Najpoznatiji među njima je heparin, čija efikasnost delovanja zavisi od prisustva Antithrombin-a III, stvorenog u organizmu. Skup navedenih dejstava ekstrakta pijavice omogućuje uspešno tretiranje složenih simptoma bolesti proširenih vena.

Lagani koraci...

Upotreba: Balzam nežno umasirati 2-3 puta dnevno.

Pakovanje: 75ml

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

CALIVITA VEIN CARE

  • Brend: CALIVITA
  • Šifra: CC0022
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 2.292,00 din


Tagovi: calivita, vein, care, cirkulacija, dijetski, proizvod, dodatak, ishrani, poviseni, pritisak, krvni sudovi, proširene vene, umorne noge