• CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKER

CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKER

Opis proizvoda:

Pratite ovaj program i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju u samo 14 dana! Program uključuje detaljan plan ishrane u kombinaciji sa Shake One kao zamenskim obrokom, Burn One kao sagorevačem, tako i Nopalinom po izboru kao izvorom najkvalitetnijih vlakana za zdrav probavni sistem. Vlakna apsorbiraju vodu, bubre i daju osećaj sitosti duže vreme, što je posebno korisno osobama na dijeti. U našem OneDiet programu, za osiguravanje dovoljne količine vlakana zaduženi su Pure Inulin - 100% prah inulina iz korena cikorije i Nopalin - vlakna meksičkog kaktusa s najmanjim glikemijskim indeksom!

Iako je One Diet zamišljen kao gotov program, svesni smo da će postojati različite varijacije istoga. To je i normalno, jer podrazumeva se da svatko od nas ima svoje individualne potrebe i mogućnosti. Zato, ako ne možete striktno pratiti ovaj 14-dnevni program, prilagodite ga svojim potrebama. Bitno je da date svoj maksimum kako bi izvukli maksimum! Želimo vam puno uspeha i zadovoljstva u programu One Diet!

Jedan One Diet (Nopalin + pink shaker) paket sadrži:

1 x Shake One vanilija 500 g
1 x Shake One čokolada 500 g
1 x Burn One 300 g
1 x Nopalin

Uz svaki kupljeni paket One Diet programa dobiti ćete GRATIS shaker i praktičnu knjižicu sa uputsvom, receptima i korisnim savetima koja će vam služiti kao vodič tokom programa. Knjižica sadrži: uputstvo za pripremu shakeova, recepte koji će vam pomoći lakše izbalansirati obroke, preporuke za vežbanje, dnevnik koji ćete voditi tokom tih 14 dana kako bi lakše pratili program.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

CALIVITA ONE DIET PACK PURE INULIN+BLACK SHAKER

  • Brend: CALIVITA
  • Šifra: XA0241
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 16.195,00 din


Tagovi: calivita, one diet, pure inulin, probiotik, bakterije, varenje, imuni sistem, imunitet, digestivni trakt, nervozni stomak, dijareja, crevna flora, zatvor