• CALIVITA LIQUID CHLOROPHYLL

CALIVITA LIQUID CHLOROPHYLL

Opis proizvoda:

Hlorofilin smanjuje nivo oksidativnih oštećenja prouzročenih hemikalijama i zračenjem, alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH), tsko ga štiti i od promena na ćelijama koje mogu dovesti do nekontrolisanog tumorskog rasta. Izuzetno je koristan kod problema sa Gastritisom i Helicobacter pylori.

Tečni hlorofil CaliVite International ima visoko alkalni efekt u digestivnom (probavnom) traktu, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatskog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg telesnog mirisa, eliminisanju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabe probave i premorenosti, ima jako antibakterijsko dejstvo, može pomoći u poboljšavanju imuno reakcije i u optimizaciji i održavanju opšteg zdravstvenog stanja.

Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma. Važno je istaknuti da ljudski organizam može asimilirati upravo ovaj oblik klorofilina koji se nalazi o ovom vrhunskom CaliVita proizvodu.

…Zeleno iznutra-čisto iznutra…

Doziranje:

1/2 čepa (15ml) pomešati sa pola litre vode i piti tokom dana ili
prema preporuci lekara
 

Pakovanje: 473 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

CALIVITA LIQUID CHLOROPHYLL

  • Brend: CALIVITA
  • Šifra: CV0133
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 5.172,00 din


Tagovi: calivita, liquid, chlorophyll, gastritis, lucerka, detoksikacija, hlorofil, vitamini i minerali, hemoroidi, čir, afte, artritis, kosti, zglobovi i mišići