Apotekaonline
Korpa

CALIVITA AC-ZYMES PLUS

CALIVITA AC-ZYMES PLUS
CALIVITA AC-ZYMES PLUS
3.299,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: CALIVITA
 • Šifra proizvoda: CV0251
Pregleda: 117

Opis proizvoda

CALIVITA AC-ZYMES PLUS

Opis proizvoda:

AC-Zymes PLUS sadrži 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija u jednoj kapsuli i to 6 vrsta koje naseljavaju tanko i debelo crevo - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum i Bifidobacterium breve. Sadrži i fruktooligosaharide – prebiotička vlakna koja služe kao izvor hrane korisnim crevnim bakterijama čime se podstiče njihov rast i opstanak u crevima, kao preduslov zdravlja tankog i debelog creva.

U crevima živi otprilike 400-500 vrsta bakterija, a smatra se da postotak korisnih crevnih bakterija naspram onih štetnih treba iznositi oko 85%. Alarmantan je podatak istraživanja da broj korisnih bakterija u debelom crevu modernog čoveka često ne prelazi 12%.

Probiotici omogućavaju bolji rast i razvoj dece, korisni su kod upalnih bolesti creva, umanjuju znakove alergije i preosetljivosti na hranu, hemijske supstance i faktore iz okoline, pomažu u sprečavanju osteoporoze, pomažu u čišćenju jetre, regulišu pokretljivost creva, pomažu u uklanjanju teških metala i ostalih štetnih materija koje dospevaju u hranu, sprečavaju nastajanje neugodnog zadaha iz usta, koji je čest pratilac dispepsija usled poremećaja crevne flore, s toga pomažu kod rešavanja akni i drugih kožnih poremećaja. Njihovo korištenje posebno se preporučuje nakon lečenja antibioticima kao i u slučajevima povećanog stresa, napetosti i alergija.

Upotreba:

Za decu: 1 kapsula dnevno, ili prema preporuci lekara.

Za odrasle: 1-2 kapsule dnevno, ili prema preporuci lekara.

Sastav:

 • 1 E+9 cfu Lactobacillus acidophilus
 • 1 E+9 cfu Lactobacillus bulgaricus
 • 1 E+9 cfu Lactobacillus plantarum
 • 1 E+9 cfu Lactobacillus rhamnosus
 • 1 E+9 cfu Bifidobacterium longum
 • 1 E+9 cfu Bifidobacterium breve
 • 200mg vlakna inulina (iz korena cikorije, Cichorium intybus)

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.